Recent Comments

Çiftçilere bu yılda patates tohumu getirtilecek

Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı 2016 yılında Bozkır Çiftçilerine patates tohumunu temin etmişti. Bu yılda çiftçilerin yoğun isteği üzerine Ziraat Odası olarak aynı şekilde Bozkır Çiftçisine patates tohumunu temin edecekleri belirtildi.
Gazetemizi ziyaret eden ve çiftçilerin sorunlarıyla bizzat ilgilendiğini belirten Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, çiftçilere geçtiğimiz yıl istekleri üzerine patates tohumu getirttiklerini ve o yıl bol ürün aldıklarını söyledi.

Bozkır Ziraat Odası başkanı Köse, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarda; 
Ziraat Odası aracılığı ile bu yıl AGRİA cinsi birinci ekim anaç patates tohumu getirteceklerini belirtirken, aynı şekilde geçtiğimiz yıl çiftçilerin istekleri doğrultusunda, patates tohumunu getirttiklerini ve getirttikleri patates tohumundan ise çiftçilerin oldukça memnun kaldığını sözlerine ekledi.
Oda başkanı Ali Köse, 2017 yılında da yine çiftçilerin talebi üzerine patates tohumu getirilecektir dedi. Köse, Bozkır Ziraat Odası olarak amaçlarının çiftçilerin para kazanıp kalkınmaları için çaba gösterdiklerini söylerken, çiftçinin alın teri olan kazancına daha fazla kazanç katmaları için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.