Recent Comments

DERNEKLERİMİZDEN HAFTA SONU HABERLERİ ..

DERNEKLERİMİZDEN HAFTA SONU HABERLERİ ..




Büyükhisarlık, Dere, Çağlayan Dernekleri Coşkuluydu ...



1- Büyükhisarlık Derneği Asker Uğurlama Gecesi Muhteşem Oldu.



Konya Çağlayanlılar Derneğimiz Tüm üyeleriyle birlikte dernek binamızda yönetim kurulu toplantısı yaptı. Gündemdeki konularını değerlendirip karara bağladılar. Ayrıca üyelere Etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi. Katılımcılara teşekkür ederiz. Çağlayanlılar Dernek Yönetim Kurulu.

Dereliler Derneği Kahvaltılı Toplantısı : Ahmet Özkan/ " Sevgili dostlar Allaha şükürler olsun uzun bir aradan sonra Konya Bozkır Dere Derneğimizin düzenlediği kahvaltı proğramı muhteşem bir kalabalıkla gerçekleşti. Her zaman olduğu gibi Ramazan Erçinar hocamızın okuduğu yasini şeriften sonra yaptığı muhteşem duaya hep birlikte amin diyerek ölmüş lerimize fatihalar gönderdik.sonrasinda Dernek Başkanı Sayın Ahmet Ilgaz ın konuşmasından sonra misafirlerimizden zeydef dernek başkanı sayın mehmet Çakır ve Samsun dernek başkanı sayın Davut genç in selamlama konuşmalarını dinledik. Dilek ve temennilerden sonra bir hafta sonra görüşmek üzere vedalaştık. Allah birlik beraber likleri mizi daim etsin. Birligimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum Allaha emanet olunuz saygılarımla "
ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Bozkır Dereliler Derneğinin kahvaltı programında Derelilerle bir araya geldi. Kahvaltı programı sonrası Dereliler Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz, ZEYDEF Yönetimine teşekkür etti. 


" 26.03.2017 pazar günü derekasabasi dernegimizde gecen kahvaltı programına bir birinden değerli misafirlerimizin dualari eşliğinde geçti Bu güzel pragramimiza katkı ve deseteklerinden dolayı Hasan ali şimşek ve ailesine çok çok teşekkür ederiz. Allahım hayirlarini kabul etsin  Haftaya tekrar buluşmak dileğiyle "


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN

BeğenDaha fazla ifade göster
Yorum Yap
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.