Recent Comments

Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Koç ve Ekibi Hastanemizde İncelemelerde Bulundu


​Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı ve İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Ergin, hastanemizi ziyaret ederek hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldılar.

Hadim'de gerçekleştirilen inceleme ve ziyaretlerin ardından Bozkır'ımıza geçen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları öncelikle hastanemizde yeni açılacak olan I. Seviye Yoğun Bakım Servisi olmak üzere hastanenin bütün birimlerini ziyaret ettiler. Genel Sekreter Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, hastane konferans salonunda hastane başhekimi Uz. Dr. Numan Varol'dan hastanenin idari, tıbbi, ve mali açıdan son durumunu anlattığı sunumu takip ettiler. Hastane başhekimi Varol, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman BÜYÜKYAVUZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru İnce' de hastanenin ihtiyaç ve sıkıntılarını dile getirerek çözüm aşamasında kendilerinden hastanemize destek istediler.

Sunum ve hastanede gösterdikleri gayretli çalışmalar nedeni ile Başhekimimiz Varol'a, hastanemi yönetimi ve hastane çalışanlarına teşekkür eden Genel Sekreter Prof. Dr. Koç, hastanenin fiziki şartlarının üst düzeyde olduğunu ancak özellikle uzman hekim ve yardımcı sağlık personeli konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli desteğin arttırılacağını ifade etti.

Hastanenin cihaz ve eksiklikleri konusunda da çalışma yapacaklarını ve bu eksiklikleri de en kısa sürede tamamlayacaklarının altını çizen Prof. Dr. Koç, başhekim, hastane idarecileri ve birim sorumlularından Sağlık Bakanlığı'nın yeni dönem için devreye soktuğu faz 2 politikaları doğrultusunda adımlar atmalarını, hem hasta memnuniyetinin hem de çalışan memnuniyetinin birlikte sağlanmasını  istedi.

Tıbbi Hizmetler Başkanı Parlayıcı ve İdari Hizmetler Başkanı Ergin' de her geçen gün hastaneyi çok daha farklı ve güzel gördüklerini, hastanemizde iyi bir ekibin olduğunu fakat uzman hekim ve yardımcı sağlık personeli konusunda hastanenin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak hastanemize gereken desteği vermeye çalışacaklarını dile getirdiler.
Hastanedeki incelemelerin ardından Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün'ü de makamında ziyaret ederek Bozkır programını tamamladılar.

Kendilerine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürler.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.