Recent Comments

Hüsnü Tuna’da Referandum Çalışmaları için Bozkır’da

Ak Parti eski Konya Milletvekillerinden Bozkırlı hemşehrimiz Hüsnü Tuna'da referandum çalışmaları için Bozkır'a bağlı Sarıoğlan, Armutlu, Hamzalar, Koçaş, Yazdamı bölgelerinde, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için o bölgenin vatandaşlarından destek istedi.

 Aslen ilçemize bağlı Armutlu Mahallesinden olan Ak Parti eski Milletvekillerinden hemşehrimiz Hüsnü Tuna İstanbul'dan gelerek, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için hemşehrilerinden EVET yönünde oy kullanmaları için ricada bulunduğu gazetemize gelen bilgiler arasında yer aldı. Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile Belediye Başkanı İbrahim Gün'de o bölgeye giderek eski Milletvekili Hüsnü Tuna'yı yalnız bırakmadıkları ve yanında yer aldıkları görüldü.

Ak Parti'den iki dönem önce Milletvekili olan hemşehrimiz Avukat Hüsnü Tuna, tekrar iki dönem aday adayı olmasına rağmen Milletvekili adayı gösterilmemişti. Ama görülüyor ki; hemşehrimiz Avukat Hüsnü Tuna partisine küsmemiş ve İstanbul'dan doğup, büyüdüğü memleketine gelerek 16 Nisan'da yapılacak referandum için hemşehrilerinden destek isterken, EVET için çalışmalar yapıyor.
Eski Milletvekili Hüsnü Tuna, 16 Nisan'da yapılacak referandumun ülkemiz için çok önem taşıdığını ve bir Avukat olarak bu anayasa değişikliğini istediğini belirtirken, ülkenin geleceği bu referanduma bağlı olduğunu bölgesindeki halka tek tek anlattığı belirtilirken, vatandaşlardan 16 Nisan için destek istediği de öğrenildi.
Hemşehrimiz eski Ak Parti Konya Milletvekili Avukat Hüsnü Tuna, Milletvekilliği döneminde ilçemize karınca kaderince hizmetleri olduğunu hepimiz biliyoruz. Örneğin bu hizmetlerinden birisini söylüyoruz. Hüsnü Tuna o dönemde Bozkır'a dev bir hastane kazandırmıştır. Eski Milletvekili Tuna gazetemizle de o dönemde birebir istişareli çalışarak, "Bozkır'ın sorunlarını Bozkır Postası Gazetesinden öğreniyorum" diyerek hep gazetemizin eleştirilerine de açık olduğunu söylerdi.
O dönemde ilçemize dev hastaneyi kazandıran ve o dönemde gazetemizin yayınlarına duyarsız kalmayan eski Milletvekili Hüsnü Tuna'ya tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu dev hastanemize şimdiki Milletvekilimiz ve yine hemşehrimiz Bozkırlı olan Ziya Altunyaldız'dan da bu hastanemize gerekli uzman doktorların atanması için çalışmalar yapmasını bekliyoruz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.