Recent Comments

Kapısını 24 Saat Halka Açık Tutan Başkan

Hadim halkının bazılarından gazetemize gelen bilgiler ışığında, Hadim Belediye Başkanının kapısının 24 saat halka açık olduğu belirtildi. Komşu ilçelerimizden Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nun ilçe halkıyla sosyal medya, telefon ve çeşitli iletişim kanallarıyla da kendisine ulaşıldığının belirtilmesi üzerine, gazetemiz muhabiri Hadim ilçesinde kamuoyu araştırması yaptı.

 Komşu ilçelerimizden Ak Partili Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nun kapısının 24 saat tüm ilçe halkına açık olduğu haberlerini aldık. Başkan Hadimoğlu'na Sosyal medya, telefon ve çeşitli iletişim kanallarıyla da kendisine ulaşıldığı yine Hadim'li bazı vatandaşlarımızdan gazetemize gelen bilgiler doğrultusu üzerine, Bozkır Postası Gazetesi olarak Hadim genelinde yaptığımız kamuoyu araştırmalarımızda, Başkan Hadimoğlu'nun hem Hadim halkının sevgisini kazandığı, hem de memnun oldukları ortaya çıktı.
Komşu ilçemiz Hadim ilçesinde yüz yüze yaptığımız kamuoyu araştırmalarımızda, ilçe halkı Başkan Ahmet Hadimoğlu'ndan oldukça memnun olduklarını belirtirlerken, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundular: "Belediye Başkanımızda büyüklenme, böbürlenme diye bir şey yok ve şimdiye kadar da hiç görmedik. Her zaman alçak gönüllülüğü başta gelmektedir. Büyük, küçük kim olursa olsun herkese karşı kapısı açık ve derdimizi kendi derdiymiş gibi dinler ve çözümler üretmeye çalışır. Başkanımız gece, gündüz demeden koşturarak ilçemize ve mahallelerimize hizmet ve yatırımlarını birbiri ardına hayata geçirmektedir. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımız Hadimioğlu düğün, cenaze gibi sosyal yaşamın içerisinde de her zaman biz vatandaşlarımızla iç içedir. Başkanımıza gecenin ilerleyen saatlerinde bile telefon açtığımızda telefonumuza hemen cevap verir. Ne diyelim Başkanımızdan oldukça memnunuz. Başkanımız halkın içinde ve halkın başkanı olduğunu bu davranışlarıyla ortaya koymaktadır. Başkanımıza Allah'tan sağlık ve işlerinde kolaylıklar dilerken, başarılarının da artarak devam etmesini diliyoruz" şeklinde konuşan ve sevgi selinin olduğunu gördüğümüz Hadim halkının Belediye Başkanlarına karşı bu konuşmalarıyla ortaya çıkıyor.
Daha sonra Hadim Belediye Başkanına giden muhabirimiz Başkan'a sorduğu sorularda başkan Hadimoğlu: "Bizim gibi ilçelerde halkımızla iç içe olmak zorundayız. Ben Hadim halkıma, 24 saat hem kendi evimin hemde Belediyedeki makam odamın kapısını açık tutuyorum. Yine 24 saat telefonumu da açık tutuyorum. Sosyal medyadan da halkımın isteklerini ve eleştirilerini okuyor ve ona göre yol haritamı çiziyorum. Onların derdi benim derdimdir. Onların sorunları benim sorunumdur. Ben iki dönemdir bu inancımla Hadim halkıma Belediye Başkanlığı yapmak için varım burada. Hadimli hemşehrilerim hizmetlerin en iyisine layıktır" şeklinde cevap verdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.