Recent Comments

Kaymakam Öztürk Hafta Sonları Mahallelerde Halkı Dinliyor


Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk Bozkır Kaymakamlığına atandığı Ocak ayından bu yana Bozkır'da halkın içinde olmaya devam ederken, Bozkır'a bağlı mahallelere de her hafta sonları giderek mahalle halkının sorunlarını dinlediği gazetemize gelen bilgiler arasında yer almaya devam ediyor.

 İlçemiz Kaymakamı Emre Öztürk, göreve başladığı günden bu yana güler yüzlü samimiyetiyle ve sevecenliğiyle halkın yanında olmaya devam ediyor. Böylece her geçen gün kaymakam Emre Öztürk'ün bu davranışları Bozkır halkının gönlünde taht kurmaya hızla devam ettiği gazetemiz muhabirinin araştırmaları arasında da yer alıyor.

Kaymakam Emre Öztürk, ilçemizde göreve başlayalı üç ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen ilçemize birden bire edapta olduğu da yine gazetemizin gözünden kaçmıyor. Kaymakam Öztürk'ünde Bozkır'ı bölgenin başkenti olarak gördüğünü ve Bozkır halkının cana yakınlığını ve sevecenliğine hayran kaldığını da yine gazetemiz olarak tahminlerimiz arasında yer alıyor.

Bozkır halkının çoğunluğu tarafından gazetemize gelen bilgiler arasında ise, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'ün her hafta sonları ilçemize bağlı mahallelere giderek vatandaşlarımızı bizzat dinlediği ve sorunlarına çözümler üretmeye çalıştığı belirtiliyor. Kaymakam Öztürk'ün bu örnek davranışına ise yine vatandaşlar tarafından şu sözler sarf ediliyor: "Kaymakamımızın kendisinde bir makam havası olmadığını görüyoruz. Kaymakam dediğin böyle olmalıdır. Tam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istediği kaymakamlardan biri olarak görüyoruz. Bizler Bozkır Kaymakamımızdan oldukça memnunuz. Kendisinden Allah razı olsun. Bizzat köylerimize kadar gelerek sorunlarımızı da dinliyor ve büyüklerle büyük, küçüklerle küçük olmasını biliyor. Kendisini hizmete adamış, halkın içinde olmasını bilen bir kaymakam olduğuna şahit oluyoruz" dediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.