Recent Comments

Milletvekili Erdoğan’dan Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Konya Milletvekillerinden Dr. Hüsniye Erdoğan, 16 Nisan'da referandum çalışmaları için Bozkır'a geldi. Milletvekili Erdoğan, gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret ederek gazetemizin basım tesislerini gezdi.


Türkiye Büyük Millet Meclisinde, AK Parti ile MHP'nin uzlaştığı 18 Maddelik Anayasa değişikliği paketi 16 Nisan'da halkın önüne geleceğinden dolayı Milletvekilleri kırsal bölgelere inerek halka yeni yapılacak olan anayasa değişikliği paketini anlatıyorlar. Milletvekilleri ve partililer, 16 Nisan'dan sonra Türkiye'nin kaderini değiştirecek bu pakete EVET demeleri için destek istiyorlar.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Ak Parti Konya Milletvekillerinden Dr. Hüsniye Erdoğan'da aynı şekilde 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için ilçemiz Bozkır'a geldi. Milletvekili Erdoğan Bozkır'daki kamu kurum ve kuruluşlarını beraberinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve partililerle birlikte ziyaret ederek halktan da EVET için destek istedi.
Konya Milletvekili Dr. Hüsniye Erdoğan gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret ederken, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile birlikte bir süre referandum süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Erdoğan, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü gazetemizin sür manşetindeki "Oyunu 16 Nisan'da Siz Bozacaksınız" başlıklı haberini beğenerek gazetemize ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'a teşekkür etti.
Milletvekili Erdoğan gazetemizde yaptığı kısa açıklamasında: "16 Nisan'da yapılacak olan referandumun ülkemizin ve halkımızın geleceği konusunda çok önemli bir süreç olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Allah'ın izniyle bu süreci el ele vererek hep birlikte olumlu olarak geçireceğiz. Bildiğiniz gibi 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği paketinin oylamasından hayır çıkması için iç ve dış güçler nasıl ayağa kalktı ve bu sürecin hayır yönünde çıkması için nasıl el ele verdiklerini yine hep birlikte görüyoruz.

Ama Allah'ın izniyle bu halkımız doğru olan ve ülkesine hizmet edenleri iyi biliyor. Onlar bu ülkenin bir adım ileri gitmesini istemezler. O iç ve dış güçler hep ülkemizin kendilerine kul köle olmasını istemişlerdir. Ama artık Türkiye'miz yeni bir Türkiye'dir. Onlar bu muradına eremeyeceklerdir. Onların arkasında terör örgütleri ve Avrupa varsa bizim arkamızda Türkiye halkı var" şeklinde konuşan Erdoğan, Bozkır halkının da yüzde seksenin EVET yönünde oy kullanacaklarına inanıyorum dedi.
Daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsniye Erdoğan, gazetemizin basım tesislerini beraberindekilerle birlikte gezerken, gazetemizde hatıra fotoğrafı çektirip, gazetemiz çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldılar.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.