Recent Comments

23 Nisan Bozkır´da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıl dönümü Bozkır´da coşkuyla kutlandı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sabah saat 9´da Bozkır Anıt Meydanına Kurum ve Kuruluşlar tarafından Anıt Meydanında ki Atatürk büstüne çelenk konuldu. Çelenk sunumu sonrasında saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Sonra program kapalı spor salonunda devam etti.

Günün anlam ve önemine bina en konuşma yapan Cumhuriyet Ortaokulu Rehber Öğretmeni Nalan EĞİSTE , "23 Nisan demek, Aziz Türk milletinin yurdumuza olan işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gündür." şeklinde konuştu.


Protokol konuşmaları sonrası ilçe merkezinde hizmet veren okulların hazırlamış olduğu bir birinden güzel piyes, oyun ve gösteriler 23 Nisan Bayramına katılan Bozkırlılar tarafından büyük ilgi ve beğeni ile izlendi. 
Program sonunda ilçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği ödülleri ilçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Baş Savcımız, Jandarma Bölük Komutanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından öğrencilere verildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.