Recent Comments

Ailemle Okuyorum Projesinde ödüller verildi.

Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulunun düzenlemiş olduğu KOP destekli 'Ailemle Okuyorum' projesinin ödül töreni Bozkır Belediye Konferans Salonunda düzenlenendi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün verdi.

İlkokul öğrencilerinin gösterilerinin ardından, projede dereceye giren velilere ödüllerini veren Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ederek, dereceye giren velileri tebrik etti.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini veren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, öğrencilere ödüllerini vermeden önce yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Mehmet Akif'in bahsettiği Asımın Nesli bu olsa gerek. Geleceğimizi yönetecek Asımın Neslinin yetiştiğini görmekten çok büyük gurur duyuyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu gençlerimizin başarılarını görmekten büyük onur duyuyorum. Gençlerimizin alınlarından öpüyorum. Bu gençlerimizin bu şekilde yetişmesinde emeği geçen tüm anne ve babalara, öğretmenlerimize, okul müdürlerimize ve daha en küçük emeği bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.