Recent Comments

BAŞKAN KOÇER’DEN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Koçer mesajında;''Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle güvenliğimizin garantisi olan tüm polislerimize yaptıkları bu kutsal görevde başarılar temenni ediyorum.

Polis Teşkilatımız, icra ettiği zor görevler bakımından ülkemizde barış ve kardeşliğin garantisidir. Polislik en zor mesleklerin başında gelmektedir. Gücünü halkımızdan ve kanunlardan alan kahraman Türk Polis Teşkilatı; toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışırken, gerektiğinde canını dahi hiçe sayarak milletimizin haklı güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Emniyet Teşkilatımız 172 yıldır şerefli mazisi ve milletimizden aldığı güçle, güven ve huzur ortamını sağlamaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı'mızın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyor, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. ''dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.