Recent Comments

Başkan Murat Aydın Derelilerle Buluştu ...

Başkan Murat Aydın Derelilerle Buluştu ...
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Dereliler Derneğinin Kahvaltılı İstişare Toplantısın Katıldı...


DERE'NİN KAHVALTI SOFRASI DAVET GEREKTİRMEZ / Sevgili dostlar  2 Nisan pazar günü yine muhteşem bir kalabalık katılımla Konya Bozkır Dere Derneğimizin düzenlediği kahvaltı proğramını gerçekleştirdik.
Z.Burnu Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın, Z.Burnu meclis üyesi sayın H. Hüseyin Keser, Z.Burnu meclis üyesi sayın Mehmet Çakır, Çağlayan dernek başkanı sayın Savaş Kiremit, bu haftaki konuklarımızdı. 


Her zamanki gibi Ramazan Erçinar hocamızın okuduğu Yasin-i şeriften sonra yaptığı muhteşem duaya hep birlikte amin diyerek ölmüşlerimize fatihalar gönderdik.Dernek Başkanı Sayın Ahmet Ilgaz' ın duygulu konuşmasından sonra, Dere şairlerimiz Kemal Seyyahi ve genç kardeşimiz Mehmet Teber'in okudukları şiirleri dinleyip, ayrıca genç kardeşimiz Mustafa Altınkaynak'ın muhteşem NEY TAKSİMİ BÜTÜN misafirlerimizi mest etti. 


Hemşehrilerimiz Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın'a çeşitli konularda sorular sorarak ve dileklerde bulunarak sohbeti koyulaştırdılar. Tekrar görüşmek üzere vedalaştık. 

Bozkır'ın sesi Ahmet Özkan olarak bende sunum görevimi her zaman severek ve isteyerek yapmaya devam ediyorum. Bu nefes bu bedende kaldığı sürece Allah'ın izniyle.  Bana bu görevi layık gören başta başkan Ahmet Ilgaz olmak üzere bütün yönetici hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 
Tüm dostlarıma bereketli günler ve ömürler diliyorum.


Allah'a emanet olunuz, saygılarımla.

Ahmet ÖZKAN




Sırıstat Com İstanbul HABER : AliRızaÖZASLAN 4 Nisan 2017 Salı İstanbul
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.