Recent Comments

"Bozkır Alimlerini Tanıyor" adlı sempozyumu gerçekleştirildi.


Konya ili Bozkır İlçesi Müftülüğü ile ilçede faaliyet gösteren Bozkır İmam hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Derneği (Bimder) 'in ortaklaşa yürüttüğü düzenlediği "Bozkır Alimlerini Tanıyor" adlı sempozyumu gerçekleştirildi.

Haberin Tüm Fotoğrafları!!!
Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonunda gerçekleştirilen programın moderatörlüğünü Konya il Müftüsü Ali Akpınar gerçekleştirdi. Program Tevfik Bilge Kuran Kursunun açılışıyla gerçekleştirildi.

Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bozkır İmam hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Derneği (Bimder) 'in ortaklaşa gerçekleştirdiği bu yıl ikincisinin gerçekleştirildiği "Bozkır Alimlerini Tanıyor" sempozyumunda bu yılki konu olan "Bozkır Alimlerimizden Memiş Efendi ve Mustafa Çukurkavak"hoca efendilerinin konu edildiği sempozyum gerçekleştirildi. Memiş Efendi ve Mustafa Çukurkavak hocaların yakınları ve talebeleri tarafından anlatılan hatıratlarla süslenen programda Alimlerin hayatlarını araştırarak dereceye giren gençlere hediyeler taktim edildi.

Etkinlikler sonrasında hayırsever bir vatandaşın ikramı olan geleneksel Bozkır Pilavı katılımcılara ikram edildi.

Semzpozyum hakkında bilgiler veren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri "İlçe Müftülüğümüzle ilk olarak geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz ve bu yılda ikincisini gerçekleştirdiğimiz "Bozkır Alimlerini Tanıyor" sempozyumumuz yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Ali Akpınar ve İlçe Kaymakamımız Emre Öztürk olmak üzere bu güzide programımıza katılan bütün gönül dostlarımıza şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca yarışmaya katılan ve geleceğin akademisyenleri olarak gördüğümüz liseli gençlerimize araştırma yazılarında destek olan, yol gösteren okul idarecisi ve öğretmenlerimizi de burada minnetle ve şükranla anmayı bir borç biliriz." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.