Recent Comments

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ


Çarşamba akşamı Vali Kemal Katıtaş İlkokulunun KOP projesi olan "Ailemle Okuyorum" ödül törenine katıldık. Ailelerin programa gösterdikleri ilgi muhteşemdi. Salon ağzına kadar doluydu. Pek çok misafirin ayakta kalması ilginin göstergesiydi. Aileler hem okullarına hem çocuklarına hem de projeye destek oldular. Çocuklar ve öğretmenler kadar ailelerde heyecanlıydı. Aylardır emek verdikleri gösterileni sunacak olmak herkesi heyecanlandırmıştı. Bu heyecana ortak olduk, oldukça başarılı bir program hazırlanmıştı. Minik öğrenciler sırayla gösterilerini yaptılar, aileler gururlandılar, öğretmenler mutlu oldular. Kendilerini kutluyorum.

Görebildiğimiz kadarıyla emek verilmiş ve geceye iyi hazırlanılmıştı. Görebildiğimiz kadarıyla diyorum çünkü gösterileri tam olarak izleyemedik. Sahnedeki çocuğunu görebilmek için aileler neredeyse birbirini ezdiler. Ayağa kalkmak bile kar etmedi ve bir çok aile çocuklarını sahnede göremeden ayrıldı salondan. Sahnenin etrafı o kadar doluydu ki bir ara protokol bile neler olup bittiğini göremedi. Defalarca yapılan anonslar bile çare olmadı. "Göremiyorum" diye ağlayan çocuklar mecburen kucaklarda izledi gösteriyi. Bunca emeği  ailelerin izleyemeden salondan ayrılmasına çok üzüldüm. Eminim bu kargaşada gösteri sunmaya çalışan öğretmenlerimiz de çok üzüldüler.

Salonda bizim gibi bu duruma şahit olan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da eminim üzülmüşlerdir. Bir gösteri salonumuzun olmaması yüzünden yaşanan bu durum karşısında, acil ihtiyaçlar listesine bir gösteri salonunun eklenmiş olmasını umut ediyorum. Çok amaçlı kullandığımız salonumuzun çok amaca hizmet edemediğini bir kez daha görmüş olduk. Küçük çaplı toplantılar konferanslar için kullanılabilecek olan salonumuzu, yokluktan her şey için kullanmak zorunda kalıyoruz. Ama sonuçta verilen emekler heba oluyor. Salondan ayrılırken torununu sahnede izleyemeyen bir teyzenin üzüntüsü bile durumu ortaya koyuyor.
Bizler gibi gösterileri izleyemeyen Belediye Başkanımızın listeye acilen bir gösteri salonu eklemiş olduğunu düşünüyorum ve bu konuda bir çalışma başlatacağını umut ediyorum. Tüm olumsuzluklara rağmen geceyi renklendiren minik öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Proje kapsamında hediyelerini alan aileleri de tebrik ediyorum. Umarım yeni projelere imza atarlar ve umarım Bozkır'ımız hak ettiği bir gösteri salonuna kavuşurda rahat rahat medeni bir şekilde sahnede olup bitenleri izleyebiliriz.

NOT; Ani bir rahatsızlık sebebiyle geceye katılamayan Okul müdürümüze Bozkır Postası ailesi olarak geçmiş olsun diyoruz.

Filiz Kılınçel
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.