Recent Comments

KOÇ´un Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. 

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ yayınladığı Kutlu Doğum Haftası Mesajında "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimizin (S.A.V.) kutlu doğumlarının miladi yıl dönümünü idrak etmenin bahtiyarlığını yaşamaktayız.

Sevgili Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş, güzel ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en güzel biçimde insanlığa aktarmıştır.

İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir iklimi tebliğ etmiştir.

Âlemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)'in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile meslektaşlarımın, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin  ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası´nı tebrik ediyor, bu özel günlerin vesilesiyle Yüce Rabbimin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk bahşetmesini diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.