Recent Comments

KOSGEB Konya İl Müdürlüğünden Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odasına teşekkür ziyareti.

KOSGEB Konya İl Müdürlüğün, Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odasına KOSGEB bünyesinde en çok kredi kullanımı sağlayan ilçe olmasından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kosgeb Konya İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR , Kosgeb Bölge saha sorumlusu, Ankara Kosgeb Genel Merkezi Memuru Ahmet KOÇ ve Kosgeb uzmanı Ahmet PARLATAN Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına  teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR; "Bozkır ilçeler arasında en çok kredi kullanımı sağlayan ilçe durumundadır.

Kredi başvuru aşamasında kurumumuzla devamlı bilgi alışverişinde bulunarak ve üyelerine bu bilgiler ışığında yardımcı olan Bozkır Esnaf  ve Sanatkârlar Odamız, Kosgeb beyannameleri ve evrak teslim sürecinde rehberliği ile evrak tamamlama aşamasında koordineli bir şekilde çalışıldı ve Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası mükellefi 98 esnafımızın Kosgeb kayıtları il müdürlüğümüze oda başkanımız Niyazi Yavuzer tarafından bizzat teslim edildi. Bozkır'dan 96 esnafımızın banka hesaplarına destekleri yatırılmıştır. Bu süreçte eksiksiz ve hatasız evrak teslimi yapan esnaflar Bozkır Esnafı oldu. Kosgeb olarak Bozkır Esnaf odasına teşekkür ederiz." dedi.

Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Niyazi Yavuzer'de "Kosgeb heyetimize hem ziyaretleri dolayısıyla hemde Esnaflarımız adına teşekkür eder,m.  Ekonomik olarak sıkıntılı olan esnafımıza can suyu niteliğinde olan faizsiz kredi sürecinde elimizden geldiği kadarı ile Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak esnaflarımıza hizmet ettik. Esnafımızı evrakların teslimi için Konya'ya göndermeden Bozkırda işlemlerini tamamladık ve birçok esnafımızda bu krediden yararlandı. İleriki günlerde inşallah Kosgeb kredilerinin destekleri ile gelişim sağlayan Bozkır Esnafımızın kazancı Bozkır ekonomisine katkı sağlayacaktır" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.