Recent Comments

SEYDİŞEHİR’E SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MÜJDESİ


AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir'e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması yönünde yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını söyledi.

9 Eylül 2016 yılında Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker'in katılımıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde Seydişehir'e Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulmasına ilişkin Seydişehir'de yapılan toplantıdan sonra konuya ilişkin olarak YÖK başkanı Yekta Saraç'la görüşen Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin talebine istinaden yapılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Yükseköğretim Kurumu tarafından gerekli kararının verilmesiyle birlikte karar yazısının Milli Eğitim Bakanlığına gönderildiğini ve bakanlık tarafından da gerekli onayın verildiğini söyledi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Seydişehir'e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması için büyük emek ve gayret sarf eden Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci'ye, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a, ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Muzaffer Şeker'e, Seydişehir halkı adına teşekkür eder, Sağlık Bilimleri Fakültesinin İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.