Recent Comments

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası birincisi Bozkır’dan

Türkiye Kick Boks Federasyonunun düzenlemiş olduğu 2.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına Bozkırlı Serdar Çınar damgasını vurdu.  
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan 2.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 06-09 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

15 Ülkeden 1400 sporcunun mücadele ettiği 2.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında İlçemiz sporcularından Serdar Çınar 54 kg Full, İlimiz Sporcularından Sabriye Gür 70 kg Full, Z. Sude Naz İlisu +47 kg Point, Şeyma İyiel 65 kg Light ve Point, B.Güssüm Taşçı Light ve Point, Hacer Kara 55 kg Point ve Ziya Ak 91 kg Low birinci olarak altın madalyanın sahibi oldular. Ahmet Büyükboğa 75 kg light, Nisa Nur Yanar +70 kg Point, Ceren Tombalak 37 kg Light ve Point, Buğra Avcı 47 kg point, Safiye Nur Alankaya 70 kg Light+Full ikinci oldular. Aleyna Sevimli 48 kg Full, Hacer Kara 55 kg Light ve Sude Büyükkafalı 60 kg light, M.Emir Özsoy 63 kg Light ve Kick Light üçüncü oldular.

2.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında elde edilen başarılar sonrası Bozkırlı Serdar Çınar ve arkadaşları Sabriye Gür, Hacer Kara ve Ziya Ak Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak bu başarılarından dolayı başta Konya'da ikamet eden Bozkır Yölören Mahallesinden sporcumuz Serdar Çınar ve Sporcu arkadaşlarını yürekten tebrik ederiz.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.