Recent Comments

BOZKIR ANAOKULU ŞENLİĞİ

BOZKIR ANAOKULU ŞENLİĞİ

Ankara'daki Konyalılar Dayanışma Derneği'nin etkinleri devam ediyor. Konya'nın şirin ilçelerinden Bozkır'da Ana Okulu Şenliği vardı. ANKONDER öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyük oldu.
Konya'nın şirin ilçelerinden Bozkır'da Ana Okulu Şenliği vardı. Ankara'daki Konyalılar Dayanışma Derneği (ANKONDER) öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyük oldu.
ANKONDER Başkanı Mehmet Erkoç, ankhaber.com'a yaptığı açıklamada, amaçlarını anlatırken, "Ankara'da faaliyet gösteren Konya ilçe ve belde derneklerinin kurucular kurulu olarak yer aldığı Ankara'daki Konyalılar Dayanışma Derneği (ANKONDER) olarak; kuruluşumuzdan buyana 'Doğduğumuz yer kadar, doyduğumuz yer de önemlidir' sözünden hareketle hemşerilerimiz ve birlikte hareket ettiğimiz diğer sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberliğe katkı sağlayacak, kaynaşmaya ve birlikte bir şeyler üretmeye yönelik projeler yapmaya, katkı ve katılım sağlamaya çalışmaktayız" dedi.
Bozkır Ana Okulu Şenliği'nin açılışında da konuşan ANKONDER Başkanı Mehmet Erkoç şunları söyledi:
"Etimesgut, Sincan, ve Yenikent Konyalılar Derneği, Konya Bozkır Harmanpınarlılar Derneği, GENÇ ANKONDER yani Ankara'daki Konyalı Gençler Derneği, tecrübe ve yönlendirmelerinden faydalandığımız, gönüllü çalışmalarda katkı ve katılım sağladığımız Türk Kızılayı Derneği ile birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz 'Oyuncaklar Kutuda, Kitaplar Rafta, Giysiler Dolapta Kalmasın' adı altında bir proje yürüttük ve bu kapsamında Ankara'daki kardeşlerimizle birlikte çeşitli etkinlikler yaptık. Ankara Mavi Göl de yaklaşık 1000'e yakın çoğunluğu Türkmen ve Suriye den göç etmek zorunda kalan kardeşlerimizle birlikte Beraber piknik yaptık. Türk Kızılayı'nın projelerinde gönüllü olarak görev alan ve çoğunluğu üniversite öğrencisi olan şimdi de bazıları sizlerle birlikte olan abi ve ablalarınızla birlikte çeşitli faaliyetlerde bulunup ihtiyaç sahibi olanların yanında olmaya çalıştık. 19 Mayıs günü de çifte bayram olsun diyerek "İyilik için bir gol de sen at" adı altında abilerinizle bir turnuvaya katıldık ve orada sevinçlerimizi sizler gibi minik kardeşlerimizle kutladık.
Şimdi de her ne kadar doyduğumuz yer burası olmasa da yani burada yaşamasak ta doğduğumuz yer burası olduğu için yani burada doğup büyüyüp çeşitli nedenlerle farklı yerlere gitmek zorunda kalan kardeşleriniz olarak buralara vefa borcumuzu ödemek ve buraları unutmadığımızı belirtmek için sizlerle de bir şeyler paylaşmamız gerektiğini düşündük ve böyle bir projeyle de sizlerle beraber olmak istedik."
Mehmet Erkoç, katkı sağlayanlara teşekkür ederken de şu ifadeleri kullandı:
"Bu konuda bizlere en büyük desteği veren bir önceki Kaymakamımız Mustafa DEMİR, şu anki Bozkır Kaymakamımız Emre ÖZTÜRK , Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim GÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ ve ilgili Şube Müdürü arkadaşlar, İlçe Tapu Müdürü aynı zamanda Bozkır Kızılay İlçe Başkanı Mustafa ÜNAL ,Ankara Kızılay İl Başkan Vekili Ahmet ERDOĞAN ve diğer Şube Başkanları ve birlikte hareket ettiğimiz Dernek Başkanlarımıza teşekkür ederiz.
Kitap temininde bizlerden desteğini esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Özel Kalem Müdürümüz Mustafa ÇİFTÇİ'ye, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürümüz Hamdi TURŞUCU'ya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane Başkanlığı Daire Başkanı Asuman AKDEMİR'e, katkı sağlayan tüm dost ve hemşehrilerimize özellikle teşekkür ediyoruz."
http://ankhaber.com/kent-haberleri/bozkir-anaokulu-senligi/


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.