Recent Comments

Bozkır gençlik merkezi tamamlanıyor


Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan gençlik merkezinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda Gençlik merkezinin eylül ayına kadar bitirilmesi hedeflendiği belirtildi.

Gençlik merkezinin yapımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Gençlik merkezi yapıldıktan sonra Bozkır'a değer katacaktır  aynı zamanda gençlerimiz için ön önemli noktalardan biri olacaktır. Bozkır'ın en büyük sorunlarından bir tanesi olan büyük konferans salonu eksikliği bu projeyle giderilecektir.

Gençlik merkezimizin bitmesiyle birlikte Bozkır'a yakışır, modern ve çok amaçlı 800 kişilik konferans salonu kazandırıyoruz. Konferans salonumuzla birlikte Bozkır'ın en önemli eksikliklerinden bir tanesine daha çözüm bulmuş oluyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Bozkır'ımız için 3 yıl içerisinde 51 milyonluk yatırım alınacak,  bu yıl ihaleye çıkacak olan projelerimiz, Çarşamba çayı rekreasyon projesi, Otogar projesi ve modern mezbahane projesidir. Bu projelerin ilçemize hayırlara vesile olmasını dileyerek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.