Recent Comments

Bozkırlı Lise 2.sınıf öğrencisi roman yazdı.

Konya'da Lise 2.sınıf öğrencisi Ayşegül Özümağı "Gizemli" adını verdiği romanını çıkardı.
Aslen Konya Bozkır doğumlu olan ve Konya Meram Anadolu Lisesi 10. sınıfta okuyan Ayşegül Özümağı yaşıtları gibi kitap okumanın yanında kendi kitabını çıkararak bir fark yarattı.

Çıkarmış olduğu ve büyük ilgi uyandıran "Gizemli"kitabının 16 yaşındaki yazarı Özümağı yaptığı açıklamada "Ortaokuldan bu yana içimde sürekli kitap yazma isteği vardı. Ama bir türlü güzel bir konu bulamıyordum.

Daha öncelerden de çalışmalar yaptım ama onlar  pek içime sinmedi. Ancak 9. sınıfta aklıma harika bir fikir geldi ve işe koyuldum. Şuan adını "Gizem" koyarak satışa sunulan 150 sayfalık bu kitabımı yaklaşık bir yılda kitap haline getirebildim.

"Gizemli" kitabımın konusunu özetlemek gerekirse, sadece bir yıllığına şizofreni hastalığına yakalanan genç bir kızın bir oğlanı sınıfında görmesiyle başlıyor.

Kitabımı hazırlamamda ve yayına girmesinde büyük emekleri olan başta ailem olmak üzere,  bana bu yaşıma kadar yön veren tüm öğretmenlerime teşekkür ederim" dedi.

Yazdığı kitabın sevincini yaşayan Özümağı, kitap yazmayı tercih etmesini kitapları çok sevmesine ve devamlı o kitap okumasına bağlıyor ve yaşıtlarına ve tüm öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyor.

Genç Yazarımızınn kitabını temin etmek isteyenler İnternetten kitap satışı yapan tüm sitelerden temin edebilirler. Kitabı genç yazarımızın memleketi Bozkır'dan temin etmek isteyenler Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulundan, İlçede ki Kırtasiyeler Veli İnce ve Süleyman Gürbüz'dan temin edebilirler. Kitabın piyasa satış fiyatı Fiyatı: 8,00 TL'dir ve kitap 150 sayfadır.

Yayınevi Kitap Tanıtım ;

GENÇLİK KİTABEVİ

"G"eçmiş "Ö"ldü,
Gelecekse hayallerimizi böldü.
Sen şimdiye bak kuzum,
Bizim daha yolumuz uzun...

Çok genç bir arkadaşımız Ayşegül Özümağı. Meram Anadolu Lisesi 10. sınıfta okuyor. Yazmaya dair isteği çok güçlü. Onu farklı kılan bu özelliği, Gizemli adını verdiği romanıyla görünür hale gelmiş. Düşünce ve duygularını belli bir kurgu çerçevesinde rahatlıkla ifade edebiliyor. Sayısal dersler lehine guruplaşmış bir öğrenci kitlesi içinden çıkarak kendisini Edebiyat üzerinden göstermesi de oldukça anlamlı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.