Recent Comments

Bozkırlılar Derneği Konya'dan Bozkıra günü birlik gezi düzenliyor.

Konya Bozkırlılar Derneği olarak 14 Mayıs Pazar  Yeşil Bozkırımıza günü birlik bir program hazırladık.

Sabah saat 08.00 da Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden Bozkır a hareket edilecektir. Saat 10.00 da Bozkır da Bozkır Peynirlisi ve Bozkır Balı ve çeşitleri ile kahvaltı yapılacaktır. Saat 11.30 da Çat Dere Sorkun üzeri Çat Göletine ve Çat Yaylası dahil Dereköy Sarot yaylasına ve Sarıot Gölüne ve Dipsiz Göle gidilecektir. 

Dönüşte Aygır Gediğine varılacaktır. Aygır Gediği Çarşamba Çayının doğduğu yerdir. Bir saat bu güzelliği ve havayı resimlerle süsledikten sonra Aygır dan aracımızla Türkiye nin en güzel çifte kavrulmuş Manavgat susamlarından yapılmış tahinini Sorkun da sıcak sıcak Göktepe tahinlerinden yiyip ve alışverişinizi yaptıktan sonra Bozkır a dönülecektir. 

Çarşamba Çayı kenarında Çorba Alabalık ya da Bozkır etliekmek için ile saat 15.00 gibi yemeğimizi yiyeceğiz. İki saat serbest zaman da çaylarımızı içerek ihtiyaçlarımızı gidereceğiz. 18.00 Konya ya dönülecektir.  

Her şey dahil 75 TL dir. Burhan Yılmaz Bozkır Dernek Başkanı 0 535 572 90 10 Yolcu sayısına göre minibüs ya da midibüs ile yolculuk yapılacaktır.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.