Recent Comments

TÜGVA Bozkır İlçe Temsilciliği açıldı

Türkiye genelinde faaliyet gösteren, Türkiye Gençlik Vakfı olarak bilinen TÜGVA Bozkır temsilciliği açılarak faaliyete geçti. Türkiye genelinde sayısız eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan TÜGVA, Bozkır ilçe temsilciliğini açarak faaliyetlerine Bozkır'da da başlıyor.

Yeni açılan TÜGVA Bozkır İlçe Temsilciliğine Hasan Ali Değirmi atandı. Görevi devralmasının ardından açıklamada bulunan Başkan Değirmi, Türkiye Gençlik Vakfı olarak amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en genç vakıflarından biri olduklarını belirten TÜGVA Bozkır İlçe Başkanı Değirmi; "Büyük, güçlü ve yeni Türkiye idealine hizmet etmek için bu vakfın çatısı altında toplandık. Yakın zaman da donanımlı bir ekip ile çalışmalara başlayacağız. Adalet, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu kadim medeniyet mirasına sahip çıkabilecek bir gençlik yetiştirme yolunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Vakfımızın Bozkır'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.