Recent Comments

www.siristat.com 10 YAŞINDA

Zaman su misali, ne kadar yüksekten akıyorsa o kadar hızlı akıyor. Ve bizler yaş olarak ilerledikçe zaman o kadar çabuk geçiyor.

www.siristat.com sitemiz kurulalı 10 tam yıl oldu. Değerli arkadaşım Yakup Çetin ile birlikte ilk web sayfası kurulum çalışmalarımız geliyor aklıma. Dereköyünde toprağa düşmüş bir tohumdu, filizlendi fidan oldu. Sonra Bozkır’a aktarıldı o fidan ve bu gün on yaşında Bozkırın en çok takip edilen ve en güncel web adresi olmanın gururunu yaşatıyor bize.

Kurulduğu günden bu yana her türlü görüşe, karşılıklı saygı ve değerlere saldırı dışında yer verildi. Her düşünceden insana kapımızı açtık, her renkten köşe yazarlarımız oldu. Değerli arkadaşım Yakup Çetin haber niteliği taşıyan neredeyse tüm gelişmeleri ve değişiklikleri güncel olarak bu sitede paylaştı.
Zaman içerisinde halkımız sitemizin tarafsızlık ve değerler ilkesine bağlığını fark etti ve sitemizin günlük giriş sayısı her geçen gün yükseldi yükselmeye devam ediyor. Kendi tanık olduğum ve bizzat içinde bulunduğum birçok sorunun duyurulması ve çözüm yollarının aranmasında etkin olmuştur.

Her renkten köşe yazarlarımız oldu demiştik, evet değerli köşe yazarlarımıza buradan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü asla bizleri zor durumda bırakacak ve kişi ve kurumlara hakaret içeren, ötekileştirici hiçbir yazı ile muhatap kalmadık.
Gün oldu yazılarımız gerektiği üzere keskin bir kılıç oldu, gün oldu bir öksüzün başını okşayan merhametli bir el oldu.  Niyetimiz asla kişiler olmadı, kişileri üstlendikleri vazife gereği eleştirdik takdir ettik. Şahsım adına zaman zaman fevri yazılmış yazılarım oldu. Bu yazılara muhatap olan ve bilerek, isteyerek incittiklerim harici bilmeden istemeden incittiğim insanlarımızdan özür dilerim.
Bu güne kadar bizlerden manevi desteğini esirgemeyen değerli halkımıza, sitemizi maddi olarak destekleyen, reklam vererek maddi destek veren değerli esnaflarımıza da ayrıca teşekkür ederim.


Şunu da eklemek istiyorum. Sık sık ve bazen rahatsız edici seviyede (emri vaki) üslup ile  “her şeyi yazıyorsunuz bunu da yazın.”  söylemleri ile karşılaşıyoruz. Değerli hemşehrilerim, bizim kapımız her kesimden insanımıza açık. Talep ettiğiniz, duyurmak istediğiniz makul isteklerinizi bizlere siz altında isminiz bulunması koşulu ile ulaştırdığınız zaman bizler bu yazılarınıza sevinç ile sitemizde yer veririz.

Hüseyin DUMRU:
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.