Recent Comments

Bozkır Ziraat Odası tarafından iftar programı düzenlendi.


Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Ziraat Odası geleneksel hale getirdiği iftar programının üçüncüsünü gerçekleştirdi.



Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, belediyenin düğün salonunda verilen iftarda yaptığı konuşmada, programa katılanlara teşekkür etti.

İftarların, insanların bir araya gelmesine ve kaynaşmasına vesile olduğunu ifade eden Köse, "İftar sofraları dostluklarımızı pekiştiriyor. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah'tan bu güzel, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hayırlı iftarlar diliyorum" diye konuştu.

Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Özgür Can, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı, İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, Ziraat Odaları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti ilçe Başkanı Memduh Çelmeli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ata Küçükduran, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum ve Kuruluşların amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.