Recent Comments

Bozkır’da Aşevi ve Yatılı Hafızlık Merkezinin temeli dualarla atıldı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği'nin yapımına başladığı Aşevi ve Yatılı Hafızlık Merkezinin temel atma töreni dualarla gerçekleştirildi.



Bozkır'da yapımı gerçekleştikten sonra Aşevi ve Hafızlık merkezi olarak hizmet verecek olan binanın temeli Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra ilçe Müftüsü Seyit Böğet'in yaptığı dua sonrasında gerçekleştirildi.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür yaptığı konuşmasında "Derneğimizin hayırsever hemşerilerimizin destekleri ile yapımı gerçekleştirilecek olan aşevi ve yatılı hafızlık binamızın temel atma törenine katılımınızdan dolayı dernek yönetimimiz adına teşekkür ederim.

İlçemizde hizmet olarak verdiğimiz hafızlık projesinin öğrencilerimize normal öğrencilerimizden ayrılmasını sağlayacak ve başarılarını daha fazla artıracak bu bina projesinde ilçe merkezinde yardıma muhtaç hemşerilerimize senenin 365 gün hizmet verecek bir aşevi binası da kazandırmış olacağız.

Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizleri her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yardımseverlerimize,  Bozkır Kaymakamımıza, Bozkır Belediye Başkanımıza ve Hafızlık projesi dahil olmak üzere devamlı desteklerini esirgemeyen ilçe Müftümüz Seyit Böğet'e teşekkür ederim" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından müftü Böğet'in tekbirleri eşliğinde Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Gün, daire amirleri ve dernek yöneticilerinin katılımı temel atma töreni gerçekleştirildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.