Recent Comments

Bozkır’da öğretmen ve öğrenciler iftar’da bir araya geldi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır imam hatip lisesi mezunları ve gönüllüleri derneği düzenlemiş olduğu iftar programıyla Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle buluştu.

Bozkır merkezde gerçekleştirilen İftar yemeğinde, İlçe genelinde TEOG'da başarılı olan Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri dernek yönetimi tarafından ödüllendirildi.


İftar programında açıklamalarda bulunan Bozkır imam hatip lisesi mezunları ve gönüllüleri derneği başkanı Mehmet Görür "İlçemiz Bozkır İmam Hatip Ortaokulunun bu yıl TEOG'da elde etmiş olduğu başarıyı kutlamak için iftar programını düzenledik.

Geçen yıl İmam Hatip ortaokulumuzun 8. sınıfından ilk mezunlarını verdik ancak teog sınavından istenilen başarıyı sağlanamamıştı. Bu yıl Okul idaremiz, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayretleri ile ilçemizde bulunan 14 ortaokul arasından teog sınavından 4. sırayı alarak başarıyı sağlamıştır


Bimder yönetimi olarak gelecek yıl Bozkır İmam Hatip Lisesi ve Bozkır İmam Hatip ortaokulumuzun binasının ayrılacak olmasından dolayı başarının daha fazla artacağı kanaatindeyiz.  Bimder yönetimi olarak İmam Hatip Ortaokulumuzda ilk üç dereceye giren öğrencilerimize hediye taktimin de bulunduk ve bu öğrencilerimize ileriki eğitim hayatlarında burs sözü verdik. Öğrencilerimizin hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

İdarecilerimizden alınan bilgiler doğrultusunda bu yıl Allah izin verirse iki veya üç öğrencimizin fen liselerine yerleşecek puanlara sahip oldukları ögrenildi. Bimder yönetimi olarak bu öğrencilerimizin yetişmesinde gayreti olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.