Recent Comments

Bozkırlı Genç Aşkından Eridi!


İnternetten tanıştığı kız arkadaşına söz veren 24 yaşındaki Bozkır'a bağlı Akçapınar'lı Ali Baş, 4 ay boyunca her gün spor ve diyet yapıp 150 kilodan 80 kiloya düştü. 150 kilodan 80 kiloya düşen Ali Baş, Akçapınar'lı Aşçı Davut Baş'ın oğlu olduğunu öğrendik. Oğlunun 150 kilodan 80 kiloya düştüğünü öğrenen Babası Davut Baş, "oğlum Ali'yi sevdiği kıza olan aşkı eritti. Ulusal medyadan bu haberleri duyunca bende çok mutlu oldum ve oğlumu gerçekten bende tanıyamadım" dedi.
İlçemize bağlı Akçapınar Mahallesinden olan Aşçı Davut Baş'ın oğlu Ali Baş, İstanbul'da sağlık memuru olarak çalıştığını babasından öğrendik. Ulusal gazetelerde ve kanallarda haberlerini duyan Babası Davut Baş ise oğlunun 4 ayda 150 kilodan 80 kiloya düştüğüne inanamadı. Babası Davut Baş, "Ben oğlum Ali'yi kilolarından dolayı Konya'ya kaç defa Doktora götürmüştüm. Ama hiçbir faydası olmamıştı. Ama oğlum Ali'yi sevdiği kıza olan aşkı eritti. Bu haberleri duyunca bende çok mutlu oldum ve oğlumu gerçekten bende tanıyamadım" dedi.

Bozkırlı Ali Baş, internetten tanıştığı kız arkadaşı Semiha'ya olan sözünü tutmak için 4 ay boyunca her gün spor ve diyet yaparak tam 70 kilo verdi. 150 kilodan 80 kiloya düşen Baş, "4 ay boyunca görüşmedik. Beni görünce tanıyamadı. Çok mutluyuz. Bayram sonrası nişanımız var. Dünya güzeli, hayatımı değiştirdi" dedi. İstanbul'da özel bir hastanede sağlık memuru olarak çalışan 24 yaşındaki Ali Baş, internette tanıştığı kız arkadaşı Semiha'yı daha mutlu edebilmek için 4 ay boyunca her gün spor ve diyet yaptı. Kız arkadaşıyla tanıştığında 150 kilo olduğunu ifade eden Baş, "Kız arkadaşımla internette tanışmıştık. Beni kilolu halimle de beğeniyordu ama ben çok aşırı kiloluydum. Onu mutlu etmek için ne yapabilirim diye düşünüyordum. Gezip dolaşan çiftleri görünce içimiz gidiyordu ve kilo verme kararı aldım" dedi.



'GÖRÜNCE TANIYAMADI'
Diyet yaptığı süre boyunca hiç görüşmediklerini belirten Baş, "Kilo verme sürecimde yani 4 ay boyunca Semiha ile birbirimizi görmedik. Ona sürpriz yapmak istedim. Ben kilo verinceye kadar o İstanbul'da, ben Konya'da yaşıyordum. 4 ay sonra Semiha'nın karşısına çıktığımda beni tanıyamadı ve kendimi zorla tanıttım. Beni gördüğünde şoke oldu. Bana herkes 'Sen kilo veremezsin' deyip dalga geçiyordu. Son halimi görenler çok şaşırıyor" diye konuştu. Kilo vermeye çalıştığı süre içinde her ay sağlık kontrolünü yaptırdığını söyleyen Baş, "Diyetisyene gitmedim ve herhangi bir zayıflama ilacı kullanmadım. Bu şekilde kilo vermek normalde sağlıksız ve doğru değil. Benim bir sağlık sıkıntım olmadı. Her ay düzenli olarak doktora kontrole gittim. Her gün 1 saat spor yaptım ve 70 kilo verdim" dedi.

Diyet yaptığı 4 ay boyunca hiç görüşmediklerini söyleyen Ali Baş, "Semiha hayatımı değiştirdi" dedi. 120 günde 70 kilo verip tığ gibi delikanlı oldu.


'DALGA GEÇİYORLARDI'
 Çocukluğundan beri kendisiyle kiloları yüzünden dalga geçildiğini vurgulayan Baş, şunları söyledi: "Çocukluğumdan beri kilolarım benim için problem oldu. Herkes dalga geçiyordu. Hatta sırf bu yüzden toplum içine çıkmaya bile çekiniyordum ve bu nedenle artık çok bunalmıştım. Karşıma dünyanın en güzel kızı çıktı, Semiha hayatımı değiştirdi. Kilo vermek için bir amacım oldu. Semiha'nın aşkı bana güç verdi. Onun için 4 ayda 70 kilo verdim. Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Ramazan Bayramı'nın ardından nişanımız var."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.