Recent Comments

İtfaiyeden Üniversite Öğrencilerine Yönelik Resim Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Konya'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik resim yarışması düzenliyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Hayalindeki İtfaiyeyi Resimle " adlı yarışmaya başvurular 30 Haziran'a kadar yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Konya'da bulunan üniversite öğrencilerine yönelik "Hayalindeki İtfaiyeyi Resimle" adlı resim yarışması düzenliyor.

İtfaiyeyi tanıtmak, sanat alanına katkı sağlamak ve geleceğin ressamlarını desteklemek amacıyla "Hayalindeki İtfaiyeyi Resimle" adlı resim yarışmasının dördüncüsü düzenleniyor. Eser verecek öğrencilerin kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta serbest olduğu yarışmada son başvuru tarihi 30 Haziran 2017.

Dereceye girenlere ödüllerinin İtfaiye Haftası'nda verileceği yarışmada birincilik ödülü 3 bin, ikincilik ödülü 2 bin, üçüncülük ödülü bin lira. Mansiyon ödülüne layık görülen 12 adet esere de çeşitli hediyeler verilecek. Ödüle ve sergilenmeye layık görülen eserler 2017 yılı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenecek.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini 30 Haziran mesai bitimine kadar Selçuk Üniversitesi, Necmeddin Erbakan Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlıkları ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.