Recent Comments

Bozkır’da Geleneksel 3. Sünnet Şölenin Kayıtları Başladı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçe belediyesinin geleneksek hale getirdiği ve bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı.
Bozkır'da yaşayan 3 yaş ve üzeri çocukların başvuruda bulunabileceği şölenin kayıtları Bozkır Belediyesine 4 Ağustos tarihine kadar yapılacak.

Bozkır'da geleneksel hale gelen sünnet şöleni hakkında bilgilendirmelerde bulunan Beledyie Başkanı İbrahim Gün "Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şöleninde, bu güne kadar 200 çocuğu sünnet etttik, bu yıl da 100 çocuğun sünnetini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Düzenlediğimiz organizasyonda çocuklarımız Bozkır Devlet Hastanesinde Başhekim kontrolündeki ekip tarafından uygun koşullarda sünnet edilmektedir.

Bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz 2 sünnet şöleninde toplamda 200 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik ve çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarında yanlarında olduk. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz sünnet şöleniyle birlikte yaklaşık 100 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu seneki sünnet şölenimizin daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. Yine geleneksel hale getirdiğimiz gibi, çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini temin edeceğiz ve her bir çocuğumuza bisiklet hediye edeceğiz. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyor, sünnet şölenimizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.