Recent Comments

Bozkır’da geleneksel 3.sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Konya'nın Bozkır İlçesinde Bozkır Belediyesi tarafından Geleneksel hale getirilen 3. Sünnet şöleni ilçe merkezinde yapılan mehter yürüyüşünün akabinde kapalı pazar alanında yapılan şölenle gerçekleştirildi.
Bozkır Belediyesinin geleneksel hale getirerek bu yıl üçüncüsünü düzenlediği geleneksel sünnet şöleninde, daha önceden Bozkır Devlet Hastanesinde sünneti gerçekleştirilen 84 çocuğun düğünleri yapıldı.

Bozkır Selçuklu Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen Sünnet Şölenine Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer de katıldı.

Şölenin açış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün "Yarının geleceği olan çocukların bu anlamlı günde yanlarında olmaktan dolayı mutluyuz, Geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şölenimizde bu sene sünnet olan 84 çocuğu ve ailesini tebrik ederim.

3 yılda toplamda 284 çocuğun sünnetine vesile olduk. Bu günün küçükleri, yarının büyükleri iş tam karşımızda ve erkekliğe ilk adımlarında yanlarındayız. İnşallah bu çocuklarımızın yarın mürüvvetlerinde de yanlarında olacağız. 3 yıldır düzenlemiş olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizde bu yıl 84 çocuk, toplamda 284 çocuğun sünnetine vesile olduk, düğünlerini yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet olan çocuklarımıza bisiklet ve sünnet kıyafetleri hediye ettik. Bu bir hayır işidir. Bu tür organizasyonları yatırım belediyeciliğinden daha çok önemsiyoruz. Bu gün yaptığımız organizasyon belki de yaptığımız en önemli hizmetlerden bir tanesidir.

İnşallah bu çocuklarımız bir daha 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalmayacak. Kalmaması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yüzden iyi ki biriz, iyi ki beraberiz, iyi ki hep birlikteyiz diyor, sünnet olan 84 çocuğumuzu tebrik ediyor, programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum"  dedi.

Bu tür organizasyonların birlikteliğe ve beraber olmaya vesile olduğunun altını çizen Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Bozkır Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu tür programlar, birlikteliğimizi ve beraberliğimizi arttırıyor. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor. İnşallah bu çocuklarımız vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olacak" dedi.



 Peygamber efendimizin sünnetinin uygun bir şekilde yerine getirildiğin vurgulayan Ak Parti Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Milletvekili Usta, "Çocuklarımızın en mutlu gününe ortak oluyoruz. Bu mutluluğa ortak olduğumuzdan dolayı emeği geçenlere tekrardan teşekkür ediyor, programın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bugün büyük bir güzelliği yaşadıklarını, çocukların sünnet düğününü yaptıklarını ve damatlıklarını da görmeyi umut ettiğini söyleyen Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Bozkır her zaman farklıdır, Bozkır farklı bir sevdadır, Bozkır yaşanılası bir sevdadır. Bozkır'ın havasını teneffüs etmek, suyunu içmek çok güzel, muhabbetini yüreğinde hissetmek çok güzel. Bu gün de bu anlardan birini yaşıyoruz. Bu gün buradayız çocuklarımızın coşkusunu yaşıyoruz. Bizleri çocukların bu coşkusuna ortak eden, bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sünnet olan çocuklarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çocukların sünnetlerini gerçekleştiren Bozkır devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Numan Varol ve ekibine ve programın destekçilerine Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Başkan İbrahim Gün, teşekkür plaketi hediye etti.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.