Recent Comments

1.MUDANYA BELEDİYESİ BİATLON FERDİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI


Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından 16 - 17 Eylül tarihlerinde  gerçekleştirilen "1. Mudanya Belediyesi Biatlon Ferdi Türkiye Şampiyonası'' Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapıldı.
Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nun düzenlediği "1. Mudanya Belediyesi Biatlon Ferdi Türkiye Şampiyonası" Mudanya Güzelyalı sahilinde gerçekleştirildi. İki gün süren ve 34 kulüpten 392 sporcunun mücadele ettiği şampiyona büyük mücadeleye sahne oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular için düzenlenen madalya töreninde bir konuşma yapan Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, Mudanya'da ki şampiyonada hiç yabancılık çekmediklerini ifade ederek Mudanya Belediyesine ve başkan Hayri Türkyılmaz'a teşekkür etti.

Başkan Arslantaş "Türk milletini tarihten silmek isteyen başta İngiliz, Fransız, İtalyan ve Yunanlılar olmak üzere yedi düvele karşı yaptığımız Kurtuluş Savaşı'nda kazandığımız zaferin, Türk milletinin büyük ve güçlü bir millet olduğunu tüm dünyaya kabul ettirdiği yer Mudanya'dır. Aynı güçler 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ülkemizi ele geçirmenin farklı bir versiyonunu denemişler ama başarılı olamamışlardır. Türk milleti, birliğini ve sarsılmaz olduğunu 15 Temmuz'da bir kez daha göstermiştir. Mudanya'nın bizde yeri çok farklıdır. Gelecek senelerde etkinliklerimizi daha kapsamlı olarak Mudanya'da tekrarlamak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Federasyon Başkanı Ramazan Arslantaş'ın konuşmasının ardından şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları Federasyon Başkanı Ramazan Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül törenine Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Durmuş, federasyon temsilcileri ve Mudanyalılar katılım sağladı.

Ödül töreninde Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Aslantaş, Şampiyonaya katkı veren kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi takdim etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.