Recent Comments

ÇUMRA ZİRAAT FAKÜLTESİNİN KAZISI BAŞLADI


Çumra Belediyesi, Çumra Sivil Toplum Kuruluşları ve Selçuk Üniversitesi arasında Çumra Ziraat Fakültesinin yapılması için imzalanan protokolün ardından Fakülte yapılacak olan alanda dualarla kazı çalışmaları başladı. 

Çumra Ziraat Fakültesi kazı alanında konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz;  Çumra için en kıymetli gündeyiz yine bir eğitim yatırımı ve yatırımın ilk temel kazısına başlıyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber toplantılarımız devam ediyor Selçuk Üniversitesi rektörümüzle görüşmelerimizi yaptık ve en sonunda da kazı çalışmasına başladık. Planımız projemiz herşeyiyle hazır. 10 bim m2'lik kapalı alanda 35 derslikli 7 adet laboratuvarıyla Çumra Ziraat Fakültemizin temel kazısına Bismillah diyeceğiz duayla başlayacağız. Mevla inşallah tamamına erdirsin. 65 bin kişiyle tüm Çumra'yla nelerin yapılabileceğini hep beraber inşallah tekrar göreceğiz.  

Çumra tek yürek olalı hizmetlerin kalitesinde yollardan, binalardan resmi binalarımıza kadar tamamında bir atılım çağı yaşıyoruz son 3 yılın içerisinde ve inşallah da tüm sevil toplum kuruluşlarımız ve 65 bin kişinin ortak yapımıyla Ziraat Fakültesi de bu dönem içerisinde inşallah Çumra'ya kavuşmuş olacak. Ben 65 bin kişi adına hem ilçemize hem Konya'mıza hem de ülkemize Ziraat Fakültemizin hayırlı olmasını diliyorum. Mevla inşaat sürecinde kazalardan belalardan korusun. dedi. Çumra Ziraat Fakültesi temel kazısı duanın ardından iş makinesini kullanan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz tarafından ilk kazısı yapıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.