Recent Comments

Vali Canbolat Bozkır'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Valisi Canbolat Bozkır'da incelemelerde bulundu Konya Valisi Yakup Canbolat Bozkır ilçesinde bir takım temas ve incelemelerde bulundu. 

Konya Valisi Yakup Canbolat Bozkır ilçesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Vali Canbolat'ın ilk durağı Kaymakamlık oldu. Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk'ü ziyaret eden Vali, İlçe hakkında bilgi aldı. Vali Yaup Canbolat Kaymakamlık ziyaretinden sonra Bozkır muhtarları ile toplantı yaptı. 

Toplantıya; Vali yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, İl Jandarma Komutanı j. Albay Ismet Cansaran, Il Emniyet Müdürü Vekili Mustafa Cevher, Bozkır Belediye Başkanı Ibrahim Gün, Il Milli Eğitim Müdürü Vekili Servet Altuntaş, Il Sağlık Müdürü Vekili Dr. Mehmet Doğrul, Il Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda ilçe'nin sıkıntıları masaya yatırıldı. Vali Yakup Canbolat, Bozkır ilçemizde yaptığı muhtarlar toplantısının ardından, Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü ziyaret etti. 

Vali Canbolat son olarak Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Yakup Canbolat ilçedeki inceleme ve görüşmelerinin ardından ilçeden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.