Recent Comments

BAŞKAN HANÇERLİ VE HAYIRSEVER İŞ ADAMI YUSUF GÜL EĞİTİM İÇİN BİR ARAYA GELDİ


Karatay'a kazandırdığı projeler ile eğitim kalitesini her geçen gün bir adım ileriye taşıyan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Elmacı Mahallesine kazandırdığı İlkokulla hayra vesile olan işadamı Yusuf Gül'ü makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette hayırsever işadamı Yusuf Gül, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmuş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül, açılan her okulun kapanan bir cezaevi olduğu vecizesini hatırlatarak; aydınlık yarınlara uzanan yolun iyi eğitim almış, ahlaklı ve çalışkan gençler yetiştirmekle mümkün olabileceğini vurguladı. Gül, eğitime verdiği desteklerden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli "Çocuklarımızın teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Bu çalışmalarımızı Karatay'da ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de eğitime olan desteklerimiz sürecek." ifadelerini kullandı.Başkan Hançerli 20 Okul, 5 kapalı spor salonu ve 16 suni çim saha, 75 okula 75 kütüphaneyi belediye öz kaynakları ile eğitim camiasına kazandırdıklarını söyledi.



Başkan Hançerli, hayırsever işadamı Yusuf Gül tarafından yaptırılan İlkokulun açılış töreninin 12 Ekim Perşembe Günü Saat 10:30'da okul bahçesinde gerçekleşeceğini söyleyerek; eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Hançerli eğitime yaptığı katkılardan dolayı Yusuf Gül'e teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.