Recent Comments

" BOZKIR ANSİKLOPEDİSİ "

- BOZKIR ANSİKLOPEDİSİ -






- BOZKIR TANITIM REHBERİ -


- BOZKIRLILAR KİTABIMIZ OKUYUCUYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR -






- OKUYUCU YORUMLARI -






Ali Kemal Karakaş " BOZKIRLILAR 72o sayfalık bir derleme. Ali Rıza Özaslan tarafından Harmanpınarlılar Derneği kültür hizmeti olarak yayımlanmış Bozkır ın tamamını kucaklamış. Geçmişten geleceğe köprü kuran Güzel bir eser olmuş.Ali Rıza Özaslan a Harmanpınar Derneğine teşekkür ve saygılar.."






Avukat Mehmet GÜN ; "Tebrikler emeğinine sağlık,çok güzel olmuş..."






Abdulkadir Aydemir " BOZKIRLILAR Kitabımız elimize ulaştı. Güzel bir derleme olmuş. Alirıza ÖZASLAN emeğine sağlık."






Mustafa Dönmez Karacahisar Dern.Bşk." Ali Rıza Özaslan abimizden Bozkırımız için arşivlik bir kitap çalışması. Sağolsun köyümüz ve derneğimize de kitabında yer vermiştir.Bu güzel çalışma için abimize teşekkür ederiz.Bozkırla ilgili her şeyi bulabileceğiniz kitaptan derneğimiz den temin ederek bu güzel çalışmanın devam etmesi için destek olabilirsiniz."








Sorkun Kasabası Kalkınma ve Dayanışma Derneği-SorkunDer, Bozkır Ve Çevresi Dernekleri Federasyonu'da... "Değerli Meyre'li/Harmanpınarlı Hemşehrimiz Ali Rıza Özaslan'ın hazırlamış olduğu "Bozkırlılar" kitabı/derlemesi ansiklopedi şeklinde gerçekten çok güzel olmuş.Bozkır'lı hemşerilerimize böyle bir eser bıraktığı için Ali Rıza Özarslan'a teşekkür ederiz.Kitabı incelemek isteyen arkadaşlar Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyon'unda okuyabilirler.


Hüseyin Çetin SorkunDer Başkanı"






Muammer Tunahan " BİZİM GİBİ O'DA SEVDALI!.. Bozkır/Harmanpınarlı yazar Ali Rıza Özaslan, BOZKIR isimli bir kitap yazmış ve kulübümüze de gördermiş, an itibariyle elimize geçti. Kitabı baştan sona zevkle inceledim. Kitapta Bozkır ile ilgili bir çok ayrıntıya yer etmiş, samimi bir çalışma olmuş, hatta yeni kurulmuş olmamıza rağmen Bozkır Gücü Spor Külübüne'de yer vermişler. Kulüp olarak mutlu olduk. Telefon açıp kendidini bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ettim. Yeni kitap çalışmasının devam ettiğini yeni kitapta Bozkır Gücü'ne daha çok yer vereceğini belirttiler bizde yeni çalışmalarımızı kulüp sayfasında yayınlanmış yazı, haber ve fotoğraflardan faydalanabileceklerini ilettik.Bozkır için değer üreten, zaman ayıran ve yüreğinde "Bozkır Sevdası" olan Ali Rıza Abimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bozkır Gücü Spor Kulübü Gücü Bitmez Sevdasında"






‎Abdurrahman Demiryakan‎ - Manavgat BOZKIRLILAR Derneği " Değerli hemşehrimiz Ali Rıza Özaslan in hazırlamış olduğu Bozkirlilar kitabı( ben ansiklopedi diyorum) gerçekten çok güzel olmuş. Bozkir a böyle bir eser biraktigindan, verdiği emekten dolayı ve ayrıca biz Manavgattaki Bozkirlilari da düşünüp kitap gönderdiği için kendisine teşekkür ederiz. Kitabi incelemek isteyen arkadaşlar Bozkirlilar Kiraathanesinden ulaşabilirler..."






Mithat Ari " Sayın Ali Rıza Özaslan tanıtım ve teveccühünüze öncelikle teşekkür ederim. Kitapta denmek istenenleri dile getirmişsiniz. Memnun oldum. Amacınız bölgeye vefa borcu ve hizmettir. Dün olduğu gibi yaşantım süresince her zaman hizmete hazırız. Bozkırlılar kitabınızı temin edip okudum. Bölge için ansiklopedik bir tanıtım ve büyük bir hizmet sunmuşsunuz. Emeğinize sağlık der, başarılar dilerim. Selamlar."






İsmail Yeşil " Merhaba hemşehrim. BOZKIR isimli kitabınızı dün akşam verdi Ali Dayım.Başköşe ve kuşakları aydınlatıcı çok güzel bir eser olmuş. Emeğinize sağlık Ali Rıza bey."


Ali Çoban " BOZKIR'IN PRESTİJ KİTABI 'Bozkırlılar' ÇIKTI.Araştırmacı yazar Ali Rıza Özaslan'ın yaptığı Bozkır'ın tarihi, coğrafyası, kültür ve turizmi, ekonomisi, sosyal yapısı hakkında ayrıntılı bilgi veren "Bozkırlılar" adlı çalışması ilçemizin kültür yayınlarında yerini aldı.Bozkır'ın prestij kitabı olma özelliğini taşıyacak kitap ilçemize hayırlı olsun.Kitabın tamamı derleme çalışmasıdır, köyler, ilçe, köy dernek ve vakıfları, ilçe dernek ve vakıfları hakkında görsel ve metin olarak, uzun soluklu ve yorucu bir çalışma sonunda hazırlanan bu çalışmanın yaşamımıza anlam kattığı görülmektedir.Millet olarak bizleri birbirimize bağlayan toplumsal değerlerimizi, bizi anlatan kitabın Bozkır'ın tarihi ve kültürel değerlerini açığa çıkaran, kamuoyu ile paylaşan bu tür çalışmalar için yazarımıza teşekkür ediyoruz, her Bozkır'lının bireysel ve kurumsal olarak bu çalışmaya destek vereceğine inancımız tamdır.


Araştırmacı Yazarımız Ali Rıza Özaslan Ağabeyimizin, aşk, şevk ve heyecan ile demlene demlene yürüdüğü bu han yolculuğunda başarılarının devam etmesi dileğiyle..."




BahatLar " Araştırmacı Yazar Ali Rıza Özaslan'ın


Yeni Kitabı 'Bozkırlılar' Çıktı!!!! Meyre'li Ali Rıza Özaslan'ın, beşinci çalışması ve dördüncü kitabı 'Bozkırlılar' okurlarıyla buluştu. 73 köy ve Bozkır merkezin, araştırma denemesi olarak okuyucuya sunulan kitapta, Bozkır ve köylerin yakın tarihi yazılarla ve resim görselleriyle desteklenmiştir, Bozkır ve köylerine hayırlı olsun diyoruz, çalışmalarından dolayı Araştırmacı Yazar Ali Rıza Özaslan'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz, kitapla buluşmak isteyen hemşehrilerimizin yazarımızın facebokk sayfasından iletişime geçmelerini rica ediyoruz."

Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN 26 Ekim 2017 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.