Recent Comments

Bozkır’da Öğrenci Taşıma güvenliği toplantısı düzenlendi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede öğrenci taşıma işi yapan tüm servis şoförlerinin katılımı ile öğrenci taşıma konulu toplantı düzenlendi.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Acar´ın başkanlığında 2017-2018 eğitim öğretim yılı  "Okul çağındaki çocukların servis araçlarında huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini" içeren konuların anlatıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçede faaliyet gösteren tüm servis şoförleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Acar "İlçemizde güvenli bir şekilde taşımacılık işinin yapılması için bütün tarafların üzerinde düşen görevleri eksiksiz yapmaları gerekmektedir" dedi.

Toplantıda, yapılan denetimlerde karşılaşılan problemlerin giderilmesi için tarafların üzerine düşenleri titizlikle yapmaları ve özellikle araçlardaki emniyet kemeri kullanımının yaygınlaştırılması için her aracın mutlaka öğrencilere zorunlu olarak emniyet kemerlerini taktırması, nöbetçi öğretmenlerin araçlardaki öğrencilerin emniyet kemerlerini taktırmadan göndermemeleri gerektiği konularında karar alındı.

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.