Recent Comments

Ak Parti’den Başhekime Hayırlı Olsun Ziyareti


Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Bozkır Devlet Hastanesine yeni atanan Bozkırlı hemşehrimiz Başhekim Halil İbrahim Taşcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bozkır Devlet Hastanesine yeni atanan ve geçtiğimiz hafta başı Başhekimlik koltuğuna oturan, aslen Bozkır Hacılar'lı olan Başhekim Halil İbrahim Taşcı'ya Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun ziyaretinde, Başkan Çelmeli ile Başhekim Taşcı hastanemizin sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Başhekim Taşcı ile Ak Parti İlçe Başkanı Çelmeli ve beraberinde bulunan bazı yönetim kurulu üyeleri yaklaşık olarak bir saat hastane ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ak Parti heyeti hastane Başhekimine, hastanemizle ilgili hangi konular olursa olsun, her zaman yardımcı olacaklarını, hastane ile ilgili hep birlikte çalmadık kapı bırakmayacaklarını, eksik doktorlar konusunun da gerekli yerlere iletildiğini ve üzerinde durulacağını belirttiler.

Başhekimimiz Taşcı'da: "Birlikten kuvvet doğar, Bozkır bizim Bozkır'ımız hastanemizin ihtiyaçları neyse birlikte ilgili yerlere ileteceğiz ve bıkmadan, usanmadan gideceğiz. Tabii ağlamayan çocuğa nasıl emzik verilmez ise, bizde ağlayacağız ki; istediklerimizi alalım inşallah" dedi.

Hayırlı olsun ziyaretine giden Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Çelmeli'nin beraberinde ise, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cahit Günindi, Yunus Yılmaz, Özgür Örs, Mustafa Ustaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Musa Gökdeniz katıldı. Hastanemize Başhekim olarak atanan Genel Cerrahi Uzmanı Halil İbrahim Taşcı'yı makamında ziyaret eden Ak Parti heyeti hayırlı olsun dileklerini sunarlarken, başarı dileklerinde de bulunarak hastaneden vedalaşarak ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.