Recent Comments

Bozkır’da Dershane Eksikliğini Aratmıyoruz’


Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çatdere'ye gazetemiz muhabirinin Halk Eğitimle ilgili yönelttiği soru üzerine, Müdür Çatdere: "Bozkır Halk Eğitim Merkezi olarak artık Bozkırda dershane eksikliğini aratmıyoruz" dedi.
 Halk arasında Bozkır Halk Eğitim Merkezi çeşitli dallarda mesleki kurslar ile el sanatları kursları v.b. kursların verildiğini bilir. Bozkır Halk Eğitim Merkezine giden gazetemiz muhabirinin konularla ilgili yönelttiği sorular üzerine, Müdür Çatdere, Halk Eğitimin Faaliyetleri hakkında şu şekilde bilgiler verdi: "Halk Eğitim Merkezimizde artık eskisi gibi sadece sosyal-kültürel kurslar veya çeşitli dallarda mesleki kurslarımız olmuyor, bunun yanında dershane hizmeti de veriyoruz. Artık mesleki ve sosyal kültürel kursların çoğunluğunu, Konya Büyükşehir Belediyemizin Bozkır'a açmış olduğu ASEM ve KOMEK binalarında ortak ve koordineli olarak veriyoruz.

Eğitime ciddi önem veren ve Bozkır'ın çocuğunun okumaktan başka çaresinin olmadığını belirten değerli Bozkır Kaymakamımızda, "Halk Eğitim Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere sizler bundan sonra dershane eksikliğini aratmayacaksınız" demesi üzerine bizlerde iki yıllıktan dört yıllığa geçiş yapacaklara olsun, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize olsun, Kpss'ye hazırlananlara olsun, Bozkır'ın çeşitli okullarından çeşitli branşlarda görevlendirilen öğretmenlerimizle dershane faaliyetlerini yürütüyoruz. 80"in üzerinde bulunan öğrencilerimize üniversiteye hazırlık kursları veriyoruz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Daha sonra Müdür Çatdere sözlerini şöyle tamamlarken: "Sayın Kaymakamımızda gerçekten eğitim-öğretime çok ciddi önem veriyor ve destekliyor. Hep birlikte amacımız Bozkır'dan Tıp Fakültelerine olsun veya çeşitli Fakültelere olsun nasıl daha çok öğrenci gönderebiliriz diye çalışıyoruz. Kısacası şunu diyeyim, Bozkır Halk Eğitim Merkezi şu anda mezun öğrencilere dershane hizmeti de veriyor. Kapanan özel dershanelerin eksikliğini aratmıyor ve verimli de olduğumuzu söyleyebiliriz; tüm gayretimizde hep o yöndedir" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.