Recent Comments

Bozkır'da Spor Tesisi Sayısı 11 Kat Arttı


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları çerçevesinde yapımı devam eden halı sahada çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gün, çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışmaların 2017 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete gireceğinin bilgisini verdi.
Geçtiğimiz kış aylarında olağanın dışında metre kare başına düşen yoğun kar nedeniyle halı sahanın ağırlığa dayanamayıp çöktüğünü sözlerine ekleyen Başkan Gün, halı sahanın bu alandan taşınarak şehir merkezinin biraz daha dışına yapılmasına vesile olduğunu belirtti. Başkan Gün, "Eski halı sahanın konutların arasında olmasından dolayı, geç saatlere kadar yapılan sporda hane sakinlerinin rahatsızlığı söz konusuydu. Gürültü kirliliğinden dolayı oluşan rahatsızlık nedeniyle Belediyemize ciddi anlamda şikayet başvuruları vardı. Vatandaşlarımızın bu şikayetlerine de duyarsız kalmayarak bu bağlamda halı sahamızı şehrin biraz daha dışına, konutların olmadığı, gürültü kirliliğine sebep olmayan alana taşıdık. Halı sahamızın çalışmaları tamamlanmak üzere ve bu ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. İnşallah bu ay sonuna kadar da halı sahamızı vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Kapalı spor salonumuzun ile bağlantılı bir şekilde yaptığımız halı sahamızın, soyunma ve duş odalarını kapalı spor salonumuzla birleştirdik. Daha modern, daha konforlu ve daha hijyenik olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

30 mart 2014 yerel seçimlerinden sonra alt yapı ve üst yapıda başlatılan hummalı çalışma neticesinde spor tesisi sayısının da mahallelerle birlikte 11 kat arttırıldığının altını çizen Başkan Gün, toplamda 10 mahalleye ve 1 tane de ilçe merkezine halı saha kazandırdıklarını söyledi. 2016 yılında 5 mahalleye sentetik çim saha kazandıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gün, 5 mahallenin daha 2018 yılı sonuna kadar sentetik çim sahaya kavuşacağını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü, "2016 yılında Dereiçi, Sorkun, Hisarlık, Yelbeği ve Hacılar mahallemize sentetik çim saha kazandırdık. İlçe merkezimizde Anadolu Lisemizin önüne de sentetik çim saha yapımını tamamladık. 2018 yılı sonuna kadar da Üçpınar, Pınarcık, Soğucak, Ulupınar, Söğüt mahallelerimize de halı saha kazandıracağız. Böylece ilçemizdeki spor tesisi alanlarının sayısını son 4 yılda 11 kat arttırmış olacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.