Recent Comments

HÜZNÜN YERİNİ UMUT ALIYOR


HÜZNÜN YERİNİ UMUT ALIYOR
         Siyonist İsrail ve Kapitalist Amerika akılları sıra yine İslam alemi 'ne ayar vermeye çalışarak işgalci ve zalim İsrail'e hediye sunar gibi bir imza ile şov yaparak  aklınca Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul ettiğini ilan etti. İlk bakışta bu bir felaket gibi görünebilir ancak, unutmamak gerek ki bizim şer gördüğümüzde bir hayır gizli olabilir ve de bana göre hayır olduğu hemen akabinde anlaşıldı.
         Zira Türkiye'nin ve onun lideri Sn. CB. Erdoğan'ının öncülüğünde İİT. Teşkilatı İstanbul'da toplanmış ve Siyonist İsrail ile onun ağababası Kapitalist Amerika'ya ve de Avrupa ile, dost düşman bütün devletlere gerekli cevap verilmiştir. Yine Sn. CB. Dediği gibi "iman varsa imkanda vardır" sözü tahakkuk etmiştir. Yeter ki İslam milletleri bir araya gelerek ümmet olma şuurunu benliklerinde hissetsinler.
         Ülkemiz gerek STK ları ile gerekse siyasileri ile ve gerek se meclisi ile Kudüs'ten vazgeçilemeyeceğini dünyaya ilan etti, etmeye de devam edecek inşallah, içimizde azda olsa çatlak sesler olsa veya olumlu gösterdikten sonra yuvarlak kelimelerle manüpile ederek sn.CB. bu çağrısını ve başarısını hafife alsalar da gerçek odur ki bu olay İsrail'in ve Amerika'nın aleyhine işleyecek oyunları bozuldu. Yalnız burada endişem odur ki bizde olan ikiyüzlüler gibi diğer İslam ülkeleri liderlerinin de bu işi ne kadar sürdürebilecekleri.
         Diğer bir husus İslam liderleri toplandı çok önemli kararlar aldı, her ne yapılırsa yapılsın bu liderlerin halklarında da Ümmet şuuru yerleşmedikçe yapılan bu hamleler sonuçsuz kalacaktır. Onun için diyorum ki Ülkemize gelen başta Suriyeli genceler olmak üzere bütün yabancı İslam gençliği Türkiye'nin ekmeğini yeyip, sağlık hizmetinden yararlanırken önünde Katil Amerken bayraklı tişört giydiği müddetçe, hala Siyonist İsrail mallarını almaya devem ettiğimiz müddetçe, Mubarek Cumamızı Kara Cuma ilan eden mağazalarda çılgınca alışveriş ettiğimiz müddetçe, kısaca ümmet olduğumuz şuuru içimize sinmemişse bütün girişimler sonuçsuz kalacaktır.
         Sonuç olarak; İslam Alemi'nde hüznün yerini sevin ve vakarlı bir duruş, Kudüs'ün Kurtuluşu için her Müslüman ve her insan üzerine düşen görevi yerine getirmesini diliyorum.
                                                                                                   14 Aralık 2017

         


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.