Recent Comments

KONSİAD Konya Hadim'de


Hadim Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın, "Dernek olarak bu çalışmalarda bizimde katkımız olursa, nu mutlu bize" dedi.
Kısa adı KONSİAD olan Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, İlçe ziyaretleri çerçevesinde Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette KONSİAD yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ayvaz ve Mustafa Karakaş ile AK Parti Hadim İlçe Teşkilat Başkanı Saffet Duran'da hazır bulundu.

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, "Belediye olarak ilçemizde önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken Konya'nın maddi ve manevi desteği hep arkamızda oldu" dedi. Konuşmasına ilçeye yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları başlıklar halinde sıralayarak devam eden Hadimioğlu; "Göreve geldiğimizde başlattığımız otel projemiz bitmek üzere. Sanayi Sitemizin yapımına başlandı, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın dektekleri ile gençlerimize yönelik hizmet verecek olan Gençlik Merkezi ve Spor Salonumuzun ihalesi yapıldı. İnşaat çalışmaları ise İlkbahar Mevsimi ile başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçenin tam karşısına yaptırılan ve Hadimi kuşbakışı görme imkanına sahip olacağımız teras ise tamamlanma aşamasına geldi. Hadim-Antalya arası duble yol çalışmaları, DSİ'nin sulama üzerine projeleri gibi yapılmış, yapımı devam eden ve ihalesi tamamlanan onlarca çalışmamız var" diye görüş belirtti.

Konuşmasına Anadolu'da yetişen âlim ve velilerin en ünlülerinden Hadim'de babasının yanında metfun bulunan Ebû Said Muhammed Hadimi Hazretlerinden dolayı ilçeye defalarca geldiğini ve her gelişinde de yeni bir hizmetin ya temelinin atılışına ya da açılışına tanıklık ettiğini belirterek başlayan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın; "Yapılan yatırımları sadece ilçe halkı takdir etmiyor. Bir ilçeye göre çok büyük yatırımların yapıldığı Hadim, Konya ve tarafımızdan da yakından takip edilip takdir görüyor. Burada sayın başkanın şahsında hizmetlerde emeği geçenleri teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim anlamında İlçede Selçuk Üniversitesi tarafından açılan Elektrik, Büro Yönetimi ve Yöneticiliği Asistanlığı ile Sigortacılık bölümlerinin son derece önemli olduğunu belirten Aydın konuşmasında; "Temennimiz, ilçemize yeni bölümlerin açılmasıdır. Çünkü yeni bölümler demek daha çok öğrenci demek, daha çok öğrenci ise bölgenin sosyal ve kültürel yapısının gelişmesi anlamına gelir. Ayrıca öğrenciler yapacakları harcamalarla ilçe ekonomisine hatrı sayılır katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Aydın konuşmasının sonunda ise KONSİAD olarak ekonomik anlamda ilçeye yapılabilecek yatırımlara imkanlar nisbetinde destek verebileceklerini söyledi.

Ziyaret sonunda KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu'na hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.