Recent Comments

Bozkır Ak Parti’de Birlik ve Beraberliğe Vurgu Yapıldı


AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantılarına her Salı akşamları İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'nin Başkanlığında devam ediyor. Ak Parti'nin son toplantısında, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğuna vurgu yapıldı.
09 Ocak 2018 Salı 07:54

 Geçtiğimiz hafta Ak Parti İlçe Teşkilatında yapılan yönetim kurulu toplantısına Belediye Başkanı İbrahim Gün'de katılırken, Kasım ayında yapılan ilçe kongresinde göreve gelen Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak Parti'nin geçen haftaki toplantısında, üye kayıt çalışmalarının yapılmasına karar verildiği belirtilirken, yönetim kurulundaki üyelerin sorumlu oldukları mahallelerin sorunlarıyla da birebir ilgilenilmesini ve önemli olan konularını başta Belediye olmak üzere ilgili yerlere aktarılması istendiği öğrenildi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de konuşmalarında birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı belirtilirken, "Hep birlikte Bozkırımıza ve mahallelerimize çok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Elbette eksikliklerimiz vardır. Bizim göremediklerimizi sizler gördüğünüzde bizlere elbette aktaracaksınız. Bende partimizin Belediye Başkanı olarak konunun takipçi olacağım" dediği öğrenildi.

Öte yandan İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'de, birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı öğrenilirken, partinin hergün açık tutulması için sabah 9'dan akşam 9'a kadar Yönetim Kurulu Üyelerinin, Belediye Meclis Üyelerinin, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile Kadın Kolları Yönetim Kurulunun sırayla günlük nöbet tutulmasını istedi. Yönetim kurulu üyeleri de Başkan Çelmeli'nin bu önerisini oy birliğiyle kabul ettikleri de gazetemize gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.