Recent Comments

Bozkır Hacılar Ortaokulu Beyaz Bayrak Aldı.


​Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Hacılar mahallesinde faaliyet gösteren Hacılar Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği programı çerçevesine ki denetimleri geçerek beyaz bayrak ödülü aldı.

Beyaz Bayrak; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği içerisinde sürdürülen bir protokoldür.

Okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan beyaz bayrak projesinde istenilen kriterleri taşıyan Bozkır Hacılar Ortaokulu Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirilmiştir. Beyaz bayrak ödülünü hal eden okula Beyaz Bayrak ve Sertifikasını  okul adına okul müdürü Bayram Kırmızıgül'e İlçe Kaymakamı Emre Öztürk tarafından verildi.

Hacılar Ortaokulu okul bahçesinde gerçekleştirilen ödül törenine İlçe kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir katıldı.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.