Recent Comments

SAFLARI SIKLAŞTIRALIM Kİ ARADA ŞEYTANA YER KALMASIN





SAFLARI SIKLAŞTIRALIM Kİ ARADA ŞEYTANA YER KALMASIN
         Bazı yayın organları ve bunların taş oran sokak çöpçüleri, kendini sanatçı diye lansa etmeye çalışan bazı nursuz ve çarpılmış suratlı artistler ve dahi kandil ve fetö bağlantılı siyasiler hernekadar ülkemiz yaşanmaz gösterme derdine düşmüşlerse de Allah hep oyunlarını başlarına çalmakta ta, ancak durmadılar durmayacaklar. Ebucehiller, Ebreheler, Nemrutlar, Fravunlar hep olmuş, şu anda da var bundan sonrada olacaktır. Burada İnanların ne yapacakları ve nasıl duracakları, gerçi "İNANANLAR"  kelimesine bile tahammül edemiyorlar, ne demek yani inanan birde inanmayan mı var? Elbette var, İnandan kasıt Müslümandır sende Müslümansan bu kelimeden neden rahatsız oluyorsun. Aslında bu kelimeden rahatsız olan inanmıyor fakat inanmış gibi yapıyor, hep Müslümanları tahkiye yapmakla yaftalamaya çalışan bu güruh tamda tahkiye yapıyor. İnanan insan her ne kadar hatalı olsa da inancının gereklerini her zaman her ve  şartta yerine getirmeye çalışırlar, tahkiyece iki yüzlü münafıklar ise ya seçimlerde, yada satışlarda öyle görünür. Git bakın kapalı çarşı ve  Mahmutpaşa bu tiplerle dolu.
         İşte yine bu söz konusu münafıklar güruhu tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı özelinde Müslümanlara saldırmaya devam ediyorlar, Ne zaman Müslümanlar özüne dönse hep saldırıya geçiyorlar, bu saldırılardan biride siyasette yapılan birliktelik kararı, başladılar dükkanı kapat, yandaş, kutuplaş. Evet Müslüman yandaş olmalı, kime yandaş olmalı İnancımı yaşamakta bana kolaylık gösteren idarecilere, Emniyet güçlerine ve daha kim Allah'ın yolunda giderse ona yandaş olmalı bunda ne var, bunu diyenler yandaş değil mi onlarda bunun aksi hareket eden kısma yandaş, o da onun tercihi. Kimse Müslümanları hor göremez yok sayamaz.
         Şimdi bira başka algı oluşturmaya çalıştıkları çarpık görüş! Ülkemizin dışarıda ve içeride düşmanı çoğaldı on beş sene evvel hiç düşmanımı yoktu. Bu doğru değil düşman her zaman düşmandır. İşleri yolunda ise biraz geriden seyredeler hepsi okadır. On beş sene önce dünyanın en büyük hava limanı yapan bir hükmet, kanal İstanbul, Marmaray, Köprüler yapan, Ağır sanayi de şahlanma yaşatan, PKK soysuzuna Kandili değil Dünyayı dar eden, Camileri hür, Başörtülü diye ayrımı ortadan kaldıran, Fötö gibi Şeytani örgütü Püskürtmede öncülük eden bir hükümet ve Lideri yoktu. İşte saldırının esas sebeplerinden birkaç tane.
         Bundan sonra ya bu ekibe destek verirsin yada, o eski günlere geri dönersin herkesin tercihi kendine. Onursuz Dinsiz ve pısırık bir hayat yaşamaktansa onurlu, kişilikli İnancım hür, Ezan'ım hür, Fikrim hür yaşamayı tercih ederim.
 11 Ocak 2018 Abdullah PEHLİVAN


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.