Recent Comments

Bozkır Şoförler Odasında Serkan Saçlı Dönemi

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçede faaliyet gösteren Bozkır Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odasında seçim heyecanı yaşandı.

Bozkır Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odasında bir önceki dönem Mustafa Taylan'ın tekrar aday olmaması üzerine seçimlerde baskan adayı Serkan Saçlı ve Kamil Soylu seçimlerde yarıştı. 

Bozkır Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen seçim odaya kayıtlı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

Bozkır Seçim Kurulu üyelerinin saat 17:00'de seçimi sonlandırması sonucunda geçerli oylardan 113'ünü alan adaylardan Serkan Saçlı seçimi kazanarak başkan seçildi. 

Bozkır Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası başkanı seçilen Saçlı yaptığı basın açıklamasında "Odamızın seçimini şoför ve nakliyeci arkadaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen ve güzel bir atmosferde gerçekleştirdik. 

Seçim sonrasında hizmet yarışında bizlere başkanlığı layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Başkanlığımız döneminde Şoför ve Nakliyecilerimize hizmet edeceğiz" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası başkanı Serkan Saçlı'ya hayırlı olsun dileklerimizle görevinde başarılar dileriz. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.