Recent Comments

Bozkırlı Emirhan Arıcı Bölge 2.si oldu


Bozkır Gücü Spor Kulübü Başkanı Muammer Tunahan, Bozkır Gücü Sporu olarak 18-20 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da yapılan Özel Sporcular İç Anadolu Bölgesi Masa Tenisi Şampiyonasında Emirhan Arıcı ile Fatih Tuş Bozkır'ın gururu olmuşlardır.
Bozkır Gücü Spor Kulübü,18-20 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da yapılan Özel Sporcular İç Anadolu Bölgesi Masa Tenisi Şampiyonasına, 2. Başkan ve masa tenisi antrenörü Denizhan Eken yönetiminde, özel sporcularımız Emirhan Arıcı ve Fatih Tuş ile beraber katılmıştır. 5. Yıldızlı PSG KREMLİN otelinde üç gün konaklamış, sportif faaliyetlerin yanında havuz, oyun parkları, Aspendos gezisi gibi faaliyetlere katılmışlardır.

Emirhan Arıcı Bölge 2.si oldu.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Bozkır Gücü Spor Kulübü Başkanı Muammer Tunahan: "Yapılan Şampiyonada Emirhan Arıcı ikinci, Fatih Tuş dördüncü olmuştur. Öncelikle çocuklarımızı büyük bir özveriyle hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Denizhan Eken'i tebrik ediyoruz.

 Ayrıca bizlere güvenip çocuklarını emanet eden ve bize inanan velilerimize, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Koçak'a, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ahmet Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Bozkırımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.