Recent Comments

ZEYDEF FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR ...

ZEYDEF FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR ...


ZEYDEF Zeytinburnu Dernekler Federasyonu VİLAYETLER Arası Futbol Turnuvası Düzenliyor ...
Zeytinburnu'nda Derneği Olan Vilayetler Futbol Turnuvasında Yarışıyor, Buluşuyorlar KONYA' mızı her zaman olduğu gibi İstanbul Bozkırlılar Derneğimiz Temsil Ediyor.


Futbol Turnuvasının Vilayet Dernekleri ve Kitleleri Arasında Tanışma,Kaynaşma,Dayanışmaya Vesile Olmasını Can-ı gönülden Niyaz ediyoruz ...
Bu Yıl Turnuva Heyecanı "Bozkır Milli Takımı" zeyinde Yaşanacak .Oynamak İsteyen Gençlerimiz Dikkatine !!! Derneğimizin de üyesi olduğu Zeytinburnu Dernekler Federasyonu tarafından üye dernekler arasında futbol turnuvası düzenlenmiştir.
Turnuvaya ZEYDEF'e dahil 13 VİLAYET'e ait dernekler katılmaktadır.
3 grup (1. grup 4, / 2. grup 5, / 3. grup 4 Takım) halinde kura çekilmiştir.
Turnuvada önce grup elemesi olacak, 2. gruptan ilk 3 doğrudan; 1. ve 3. grubun ilk ikisi doğrudan, 3. leri eleme maçı yaparak 8 li kuraya kalacak, kura sonucu çeyrek, yarı final ve final maçları ile turnuva tamamlanacaktır.


Turnuva İBB spor A.Ş. Zeytinburnu Çırpıcı tesislerinde 18 Şubat 2018 -15 Nisan 2018 tarihleri arasında Pazar günleri 12:00- 14:00 Saatleri arasında oynanacaktır.Turnuva 14 kişilik takımlar halinde, turnuva başında verilen liste ile oynanacaktır.Turnuvada 31.12.2000 öncesi doğumlular oynayabilecektir.
Turnuvada oynak isteyen gençlerimiz (kendini genç hissedenler) Spordan sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Parlak (0535 737 05 75) Ömer Keklik (0536 318 13 58) ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.



İstanbul Harmanpınar Dernek
Başkan 
Ali Rıza ÖZASLAN / 3 Şubat 2018 Cumartesi 


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.