Recent Comments

İlçe Tarım Projelerde Büyük Başarı sağladı.

MEV-KA 2010 YILI İKTİSADİ VE SOSYAL MALİ DESTEK TEKLİF ÇAĞRISINA ÇIKTI

T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla ilana çıkmış bulunmaktadır.
T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı, TR52 Düzey 2 Bölgesi 2010-2013 Bölge Planı' nı hazırlamıştır. Bölge planı çerçevesi kapsamında İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı başlıklarında iki ayrı destek programı öngörülmüştür. MEVKA' nın 2010 yılı için belirlediği bütçe kapsamında karşılıksız mali destek olarak dağıtılacak toplam tutar 20.000.000 TL' dir. Bu tutarın mali destek programları arasındaki tahsisi aşağıdaki gibidir:
1. İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı: 15.000.000 TL
2. Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı :   5.000.000 TL

21.10.2010 tarihinde Bozkır Belediye Düğün Salonunda saat 14.30' da MEVKA'dan gelecek olan personeller konu ile ilgili bilgi verecektir.
Kaynak:İlçe Tarım

MEV-KA Proje Sonuçları Açıklandı

 Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından proje sonuçları açıklandı. Bozkır Kaymakamı Sayın Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK 'in önderliğinde başlatılan proje hazırlamaya Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü olarak kurumumuz MEV-KA'ya 6 proje sunmuştur. Açıklanan sonuçlara göre 3 projemiz başarılı görülerek geçmiştir. Başarılı görülerek geçen projelerimiz Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bozkır Kaymakamlığı adına sunulan "Proje Hazırlama, Uygulama ve Yönetimi Eğitimi" adlı eğitim projesi, İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve sunulan "Bozkır' da Seçilen Bölgelerde Toprak Analizi Çalışması" ve yine Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Armutlu Köyü Muhtarlığı adına sunulan "Çilek Hastalık ve Zararlılarla Mücadele Eğitimi" adlı Kırsal alt yapı projeleri başarılı olmuştur.
 11.10.2010 tarihinde sözleşmeler imzalanmış olup projeler resmen başlamıştır.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.