Recent Comments

Bozkır'da iftar çadırı geleneksel oldu

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda aynı hayırsever kardeşler tarafındanorganize edilen iftar çadırına Bozkırlı hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda aynı hayırsever kardeşler tarafındanorganize edilen iftar çadırına Bozkırlı hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.

Çarşı içerisinde, Bozkır Postası gazetesinin önündeki meydanda kurulan iftar çadırına ilk günden itibaren çok sayıda vatandaşınkatıldığı gazetemiz muhabirince görüldü.

Bu yıl üçüncü defa kurulan iftar çadırında, yaklaşık olarak günde 150-200 kişi iftarını açıyor. İftar çadırı Bozkırlılar tarafından da geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görüyor. Hayırsever kardeşlerin katkılarıyla mübarek Ramazan ayında ilçemizde geçen yıllarda açılan iftar çadırı bu yılda aynı kardeşler tarafından tekrar açıldı.

Hayırsever kardeşlerin kurmuş oldukları iftar çadırında, ihtiyaç sahibi ailelerimize, yolcularımıza ve her kesime huzurlu bir şekilde iftarlarını açmaları için iftar çadırı bu yılda hizmet vermeye devam ediyor.

Gazetemiz Bozkır Postasına konuşan vatandaşlar ise: “Bu mübarek ayda iftar çadırında iftar açmanın keyfi daha bir bambaşka oluyor. Bu tür etkinlikler biz vatandaşların bir birleriyle kaynaşmasına, aynı ortamda zengin ve fakirin bir arada olması da ayrı bir güzellik katıyor” diyen vatandaşlar, Ramazan ayı sonuna kadar hizmet verecek olan iftar çadırını kuran hayırsever kardeşlere de, ayrıca gönülden teşekkür ettiler.

İftar çadırını üç yıldır ilçemize kuran ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen hayırsever kardeşler, her gün 150-200 kişiye iftar açtırmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Hayırsever kardeşler, misafirlerini de iftar sofrasında kendileri ağırlıyorlar.

İftar çadırının harcamalarının tümünü karşılayan hayırsever kardeşlere halkımız adına Bozkır Postası gazetesi olarak bizlerde teşekkür ediyoruz.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.