Recent Comments

Zeytinburnu Belediyesi Bozkır'da 11 Ağustos'da İftar Verecek


İstanbul Bozkırlılar Derneği ve Bozkır Belediyesi koordinasyonuyla Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde 11 Ağustos Cumartesi 1000 kişilik iftar yemeği verilecektir.

Konu ile ilgili olarak, İstanbul Bozkırlılar Derneği Başkan Yardımcısı Ali Ulvi ÜLKER; “Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN, İstanbul Bozkırlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AYYILDIZ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 11 Ağustos 2012 Cumartesi günü ilçemizde olacaktır. Bozkır Belediyesinin Anıt alanında kuracağı mekânda Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından verilecek olan iftar yemeğinde Bozkır Belediye Başkanı Mustafa UYAR, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve İstanbul Bozkırlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AYYILDIZ ve Yönetim Kurulu üyeleri ve hemşerilerimizle birlikte bir araya gelecektir.“ şeklinde açıklama yapmıştır.

Zeytinburnu Belediyesi ve Bozkır Belediyesinin kardeş iki belediye olduğu, mübarek Ramazan ayında kardeşlik bağlarının daha da geliştirilip güçlendirilmesi için Zeytinburnu Belediyesi tarafından Bozkır’da 1000 kişilik bir iftar daveti verilmesi kararlaştırıldığı öğrenilmiştir. Bu arada iftar davetine aslen Bozkırlı olan Konya milletvekili sayın Mustafa KALAYCI’nın da katılacağı öğrenilen bilgiler arasındadır.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.